Ο Ρονάλντο πάει κόντρα στο... νόμος είναι το δίκιο του εργάτη!

Γιατί η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κάνει έξω φρενών τους εργαζόμενους της FIAT που τα βάζουν με την οικογένειά Ανιέλι για τα... παρανοϊκά χρήματα που αναμένεται να δώσει στον Πορτογάλο σταρ;

Ο Ρονάλντο πάει κόντρα στο... νόμος είναι το δίκιο του εργάτη!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα ( δείτε αποκλειστικές photos από το Κόστα Ναβαρίνο) την ίδια ώρα που σε Ιταλία, Πορτογαλία και Ισπανία οι άνθρωποι του "δουλεύουν" τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους.

Οι οπαδοί της Γιουβέντους μπορεί να είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για το "δώρο" που θέλει να τους κάνει ο Αντρέα Ανιέλι, ωστόσο το αντίθετο συμβαίνει με τους εργαζομένους της FIAT!

Η αυτοκινητοβιομηχανία ανήκει στην βαθύπλουτη οικογένεια και οι εργαζόμενοι θεωρούν άδικο που το αφεντικό ετοιμάζεται να πληρώνει 30.000.000 ευρώ ετησίως τον CR7, την ίδια στιγμή που στους υπαλλήλους του έχει να κάνει αύξηση εδώ και μία δεκαετία.

Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν, επίσης, ότι σε εργοστάσια που εξυπηρετούν συμφέροντα των Ανιέλι υπάρχει κόσμος που δουλεύει 12 ημέρες το μήνα και με τα χρήματα του CR7 θα μπορούσε να γίνει... πλουσιότερος κατά 200 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK