Οι Γιουβεντίνοι πίκαραν με κορεό την... κινεζική Ίντερ!

Το "Derby d'Italia" ξεκίνησε άκρως... δυναμικά, με τους τιφόζι της Γιουβέντους να στέλνουν μήνυμα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ίντερ μέσω γιγάντιου κορεό (PHOTOS)!

Οι Γιουβεντίνοι πίκαραν με κορεό την... κινεζική Ίντερ!

Γιουβέντους και Ίντερ συνθέτουν ένα από τα πιο εκρηκτικά ζευγάρια στην Ιταλία λόγω της έντονης αντιπαλότητας των δύο συλλόγων (που χτύπησε... κόκκινο μετά το σκάνδαλο Calciopolis) και τη φετινή σεζόν η κόντρα τους έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τη στιγμή που κονταροχτυπιούνται για το σκουντέτο.

Βέβαια η "Γιούβε" είναι η αδιαμφισβήτητη κυρίαρχος την τελευταία εξαετία με έξι σερί πρωταθλήματα και τρία διαδοχικά νταμπλ ενώ η Ίντερ προσπαθούν να τους απειλήσουν έχοντας "ανέβει" με τη νέα ιδιοκτησία, και αυτό το γεγονός ενέπνευσε τους Τορινέζους να ρίξουν το... καρφί τους.

Αφορμή οι Κινέζοι που έχουν αναλάβει να οδηγήσουν τους Μιλανέζους στη γη της Επαγγελίας, με τους "μπιακονέρι" τιφόζι να φτιάχνουν ένα εντυπωσιακό κορεό που έγραφε: "Λέει ο σοφός λαός: η Κίνα είναι κοντά, η Ιταλία είναι οφθαλμαπάτη".

Αν παρατηρήσετε το κορεό θα δείτε πως οι Κινέζοι επενδυτές στην Ίντερ έχουν πάρει έναν μεγενθυντικό φακό για να δουν το χάρτη της χώρας, με ΌΛΗ την Ιταλία να είναι βαμμένη ασπρόμαυρη!

Στο φινάλε πάντως, εκείνοι που χαμογέλασαν ήταν οι φίλοι της Ίντερ αφού η ομάδα τους άντεξε την πίεση των γηπεδούχων και με το 0-0 που απέσπασε , κράτησε την πρώτη θέση και το +2 επί των "μπιανκονέρι".

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΕΟ ΤΩΝ "ΜΠΙΑΝΚΟΝΕΡΙ":

Οι Γιουβεντίνοι πίκαραν με κορεό την... κινεζική Ίντερ!
Οι Γιουβεντίνοι πίκαραν με κορεό την... κινεζική Ίντερ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK