Πρώην "πράσινος" μίλησε για το τρομερό σερί της Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους κυνηγάει το έβδομο σερί σκουντέτο και ένας πρώην άσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στους Τορινέζους έχοντας πετύχει αντίστοιχο "θαύμα" με τη φανέλα της Λιόν!

Πρώην "πράσινος" μίλησε για το τρομερό σερί της Γιουβέντους!

Στον Παναθηναϊκό δεν προσέφερε τα αναμενόμενα (20 συμμετοχές-1 γκολ) όμως ο Σίντνεϊ Γκοβού είναι ο ένας από τους τρεις μόλις παίκτες της Λιόν που έχουν κατακτήσει επτά σερί πρωταθλήματα με τους "λιονέ" και για αυτό κλήθηκε από την εφημερίδα "Tuttosport" να μιλήσει για τον άθλο που πάει να πετύχει και η Γιουβέντους στην Ιταλία.

"Δεν ζηλεύω επειδή στην ομάδα της Γιουβέντους υπάρχει και ο πρώην συμπαίκτης μου Πιάνιτς. Το να αλλάξεις πολλά πράγματα είναι ένα από τα μυστικά για να χτίσεις μεγάλους κύκλους θριάμβων. Αυτό που χρειάζεται μόνο να διατηρηθεί είναι η θέληση για τη νίκη, η πείνα για τίτλους.

Εμείς κάθε καλοκαίρι αποχαιρετούσαμε μεγάλους παίκτες και υποδεχόμασταν άλλους. Οι νέοι παίκτες επέλεγαν την Λιόν επειδή ήθελαν να κερδίσουν και εμείς οι "παλιοί" τους οδηγούσαμε στη νίκη.

Πρώην "πράσινος" μίλησε για το τρομερό σερί της Γιουβέντους!

Ο Γκοβού άφησε την Λιόν μετά από δέκα σερί χρόνια και μετακόμισε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2010, παίζοντας στον Παναθηναϊκο τη σεζόν 2010-11

Ο Πιάνιτς που ήρθε τότε σε εμάς τη σεζόν του έβδομου πρωταθλήματος, μπορεί να οδηγήσει την Γιουβέντους στο αντίστοιχο επίτευγμα, όπως και ο Ματουιντί", τόνισε ο πρώην άσος των "πρασίνων" και πρόσθεσε:

"Είναι δύσκολο να συγκρίνω την Γιουβέντους με την Λιόν. Η Γιουβέντους έχει μία ιστορία επιτυχιών ενώ η Λιόν πριν τον δικό μας κύκλο δεν είχε πάρει ποτέ το πρωτάθλημα. Πόσο δύσκολο ήταν να πάρουμε τον 7ο σερί τίτλο στην Γαλλία;

Ξεκινήσαμε άσχημα επειδή δεν είναι εύκολο όταν κάνεις πολλές αλλαγές αλλά για να είμαι ειλικρινής, πιο δύσκολο ήταν το πρώτο πρωτάθλημα. Ποιον παίκτης της Γιουβέντους θα ήθελα στη δική μου Λιόν; Τον Μπουφόν, έναν παγκόσμιο θρύλο".

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK