To 7ο σερί σκουντέτο το χαρίζουν στην Γιουβέντους δύο ορκισμένοι εχθροί της!

Το εκπληκτικό γκολ του Μάρεκ Χάμσικ δεν έφτασε στην Νάπολι, με την Τορίνο να φεύγει με το 2-2 από το "Σαν Πάολο" και να στέφει πρόωρα πρωταθλήτρια την Γιουβέντους (VIDEO).

To 7ο σερί σκουντέτο το χαρίζουν στην Γιουβέντους δύο ορκισμένοι εχθροί της!

Δύο εβδομάδες πριν ο ιταλικός Νότος ήταν στο... πόδι μετά την ιστορική νίκη της Νάπολι στο Τορίνο επί της Γιουβέντους (1-0 με γκολ του Κουλιμπαλί στο 90') καθώς η διαφορά από την κορυφή είχε πέσει στον έναν βαθμό και η "βέκια σινιόρα" είχε μπροστά της πρόγραμμα-βουνό με εκτός έδρας ματς με Ίντερ και Ρόμα.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι έχει σχεδόν αγκαλιάσει το σκουντέτο, που θα είναι το έβδομο σερί ( αριθμός-ρεκόρ στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου), με τους Τορινέζους να αντέχουν στην κορυφή και τους Ναπολιτάνους να καταρρέουν.

Στο διάστημα που ακολούθησε μετά το μεταξύ τους ντέρμπι, οι "μπιανκονέρι" νίκησαν 3-2 εκτός έδρας την Ίντερ και 3-1 εντός έδρας την Μπολόνια, ενώ στον αντίποδα οι "παρτενοπέι" πρώτα παραδόθηκαν άνευ όρων στην Φιορεντίνα εκτός έδρας (ήττα με 3-0) και τώρα έφεραν ισοπαλία εντός έδρας με την Τορίνο, 2-2.

To 7ο σερί σκουντέτο το χαρίζουν στην Γιουβέντους δύο ορκισμένοι εχθροί της!

Η ισοπαλία με την "γκρανάτα" του Βάλτερ Ματσάρι (άλλοτε τεχνικού της Νάπολι) ήταν μάλιστα μία ακόμα "μαχαιριά" στην καρδιά της Νάπολι καθώς δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη αν και προηγήθηκε δύο φορές, με το μοιραίο γκολ που διαμόρφωσε το τελικό σκορ να έρχεται στο 83' από κεφαλιά του Ντε Σιλβέστρι που "απάντησε" σε γκολάρα του Χάμσικ στο 71'...

Ουσιαστικά η Νάπολι έχασε τον τίτλο απέναντι σε δύο ομάδες που λατρεύουν να... μισούν την Γιουβέντους, με τις Φιορεντίνα και Τορίνο να διαλύουν ωστόσο κάθε θεωρία συνωμοσίας, να παίζουν για την ιστορία και τη φήμη τους (δεν είχαν ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο) και να παραδίδουν -άθελά τους- τον τίτλο στην "βέκια σινιόρα".

Τίτλο που για να τον πανηγυρίσει χρειάζεται ΕΝΑΝ μόνο βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη φετινή Serie A, με την Ρόμα εκτός έδρας κα την -ουραγό και υποβιβασμένη μαθηματικά- Ελλάς Βερόνα εντός έδρας.

ΝΑΠΟΛΙ - ΤΟΡΙΝΟ 2-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK