Ζητούν από τον Ιγκουαΐν να ΞΥΠΝΗΣΕΙ μέσα από πρωτοσέλιδο!

O "Mr 90.000.000 ευρώ" της Γιουβέντους δεν... βλεπόταν με την Μπαρτσελόνα και η τορινέζικη "Tuttosport" θέλησε να τον αφυπνίσει με ένα "δυνατό" πρωτοσέλιδο. Διαβάστε λεπτομέρειες!

Juventus' Gonzalo Higuain fights for the ball against Barcelona's Samuel Umtiti during a group D Champions League soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Juventus' Gonzalo Higuain fights for the ball against Barcelona's Samuel Umtiti during a group D Champions League soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Χειρότερα δεν γίνεται... Η Γιουβέντους παραδόθηκε άνευ όρων στην Μπαρτσελόνα στο πρώτο φετινό της παιχνίδι στο Champions League και πέρα από το γενικότερο προβληματισμό στις τάξεις των οπαδών για την εμφάνιση όλης της ομάδας, υπήρχε ένα πρόσωπο για το οποίο ασκήθηκε πολλή περισσότερη κριτικη έναντι των υπολοίπων.

Δεν πρόκειται μάλιστα για ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα αλλά για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, για τον οποίο πέρυσι η "βέκια σινιόρα" δαπάνησε 90.000.000 ευρώ ώστε να τον πάρει από την Νάπολι και να της δώσει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, με τον "Πιπίτα" να μοιάζει πάντως αυτή τη στιγμή να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος στο Champions League.

Ζητούν από τον Ιγκουαΐν να ΞΥΠΝΗΣΕΙ μέσα από πρωτοσέλιδο!

"Δεν έχει κάνει ακόμα το άλμα για την Ευρώπη", αναφέρει η "Corriere della Sera την ώρα που η "Repubblica" κάνει λόγο για έναν "εύθραστο πρωταθλητή που εξαφανίζεται όταν αγωνίζεται στην Ευρώπη", ωστόσο εκείνη που του αφιερώνει όλο το πρωτοσέλιδό της είναι η "Tuttosport".

Και τί πρωτοσέλιδο... "Ξύπνησε τον μπόμπερ μέσα σου", είναι ο βασικός τίτλος, με το τορινέζικο μέσο να προσθέτει: "Ο Ιγκουαΐν είναι ένας άσος που πρέπει να ξαναβρεί τον εαυτό του. Ο Αργεντινός έχει χάσει την ηρεμία του και την αγριάδα του.

Η πορεία της Γιουβέντους στο Champions League είναι συνδεδεμένη με τη δική του απόδοση. Ο προπονητής θα πρέπει πάντως να δουλέψει με το μυαλό όλης της ομάδας που φαίνεται να καταρρέει στην πρώτη δυσκολία".

Ζητούν από τον Ιγκουαΐν να ΞΥΠΝΗΣΕΙ μέσα από πρωτοσέλιδο!

Αν κρίνει πάντως από τα στατιστικά του "Πιπίτα" στον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα του συμπατριώτη του (και συμπαίκτη του στην εθνική Αργεντινής), Λιονέλ Μέσι, θα συμφωνήσει πως βρίσκεται σε άσχημο... φεγγάρι.

Κέρδισε μόνο 2 μονομαχίες και έχασε 6, δεν κατάφερε να κάνει ούτε ένα κλέψιμο, είχε μόλις ένα σουτ σε όλο το ματς, δεν κέρδισε ούτε ένα φάουλ και ακούμπησε μόλις 26 φορές τη μπάλα!

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK