Και όμως: το "ντέρμπι της Ιταλίας" έβγαλε δύο... νικήτριες!

Η Γιουβέντους είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ όμως η Ίντερ έμεινε όρθια στο ντέρμπι κορυφής στο Τορίνο (0-0), βολεύοντας έτσι και την Νάπολι (VIDEO)!

Και όμως: το "ντέρμπι της Ιταλίας" έβγαλε δύο... νικήτριες!

Άλωσε το "San Paolo" νικώντας 1-0 την Νάπολι και ξαναμπαίνοντας στη μάχη του τίτλου, επιβλήθηκε 2-0 του Ολυμπιακού εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τους "16" του Champions League, όμως το πολυπόθητο "3 στα 3" δεν έγινε για την Γιουβέντους.

Η πρωτοπόρος Ίντερ του Σπαλέτι μπορεί να πιέστηκε πολύ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, και να χρειάστηκε τον Χαντάνοβιτς να κάνει ΤΡΟΜΕΡΗ εμφάνιση κάτω από τα γκολπόστ, ωστόσο αυτό για το οποίο πήγε κυρίως στο Τορίνο, να μη χάσει δηλαδή, το πέτυχε!

Οι "νερατζούρι" έδωσαν τέλος σε ένα σερί ηττών που είχαν σε αυτό το γήπεδο και με το 0-0 όχι μόνο διατήρησαν το +2 έναντι των πρωταθλητών Ιταλίας αλλά πήραν και μία τονωτική ένεση ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη Serie A.

Πέρα πάντως από τους Μιλανέζους, το 0-0 στο Τορίνο το πανηγύρισε και η Νάπολι, που επίσης διεκδικεί με αξιώσεις την κατάκτηση του σκουντέτο, με την ομάδα του ιταλικού Νότου να έχει μάλιστα την ευκαιρία με νίκη την Κυριακή (υποδέχεται την Φιορεντίνα) να προσπεράσει την Ίντερ και να (ξανα)βρεθεί μόνη στην κορυφή.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΙΝΤΕΡ 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK