Δέχτηκε "σφαλιάρα" και αλλάζει σύστημα ο Μοντέλα!

Η Μίλαν γνώρισε βαριά ήττα από την Λάτσιο στην Ρώμη και ο Βιτσέντσο Μοντέλα αποκάλυψε πως στην πρεμιέρα του Europa League θα παρατάξει την ομάδα του με διαφορετικό σύστημα.

AC Milan coach Vincenzo Montella watches a Serie A soccer match between Lazio and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Sept. 10, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
AC Milan coach Vincenzo Montella watches a Serie A soccer match between Lazio and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Sept. 10, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Η Λάτσιο είχε... προειδοποιήσει έναν μήνα νωρίτερα όταν νίκησε με 3-2 την Γιουβέντους και κατέκτησε το ιταλικό Super Cup, όμως η Μίλαν ήταν ανεπίδεκτη μαθήσεως και το απόγευμα της Κυριακής διασύρθηκε με σκορ 1-4 στο "Olimpico" από τους παίκτες του Σιμόνε Ιντσάγκι.

Η μεγαλύτερη κριτική μετά το ματς έγινε στους αμυντικούς των "ροσονέρι" για τα τέσσερα γκολ που δέχτηκαν (και ενώ στα προηγούμενα έξι επίσημα είχαν δεχτεί μόλις ένα), με την είδηση πάντως να έρχεται από τον Βιτσέντσο Μοντέλα, που έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου για αλλαγή συστήματος!

"Ο προπονητής είναι πάντα ο κυριότερος υπεύθυνος όταν χάνει η ομάδα και εμείς χάσαμε δίκαια. Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν τραγικό για ματς από αθλητική άποψη. Το αποτέλεσμα μας δείχνει πως πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο.

Η Λάτσιο είναι σχεδόν ίδια ομάδα με πέρυσι, εμείς είμαστε ομάδα υπό κατασκευή", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Μίλαν, για να προσθέσει με νόημα ενόψει... Αούστρια Βιέννης (πρεμιέρα φάσης ομίλων Europa League):

"Όταν πήραμε τον Μπονούτσι υπήρχε η πρόθεση να παίξουμε άμυνα με τρεις. Τον Ρομανιόλι τον βλέπω καλύτερα, οπότε την ερχόμενη Πέμπτη είμαι διατεθειμένος να παίξω με τρεις στην άμυνα.

Δεν το έκανα σήμερα γιατί δεν είχαμε κάνει όλοι πολλές προπονήσεις μαζί αυτές τις ημέρες".

Photo Credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

News 24/7

24MEDIA NETWORK