Η εκδίκηση του Ντοναρούμα έβαλε στο κάδρο και τον... πατέρα του!

Μία ημέρα μετά το ξέσπασμα της συντρόφου του Αντόνιο Ντοναρούμα απέναντι στους επικριτές του, ήταν η σειρά του πατέρα του να βγει στην αντεπίθεση!

Η εκδίκηση του Ντοναρούμα έβαλε στο κάδρο και τον... πατέρα του!

Για αρκετούς μήνες ο Αντόνιο Ντοναρούμα είχε ακούσει τα... μύρια όσα για την παρουσία του στην Μίλαν από μεγάλη μερίδα των οπαδών των "ροσονέρι", όμως η ποδοσφαιρική μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να δώσει απάντηση και μάλιστα αποστομωτική.

Στον προημιτελικό Κυπέλλου με την Ίντερ "επωφελήθηκε" από την απουσία του μεγάλου αδερφού του, Τζανλουίτζι, και του Μάρκο Στοράρι (αμφότεροι τέθηκαν νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού) και ήταν καταλύτης στην πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά (1-0 με σκόρερ τον Κουτρόνε στην παράταση), με αποτέλεσμα να ακολουθήσει.. ξέσπασμα.

Όχι από τον ίδιο (ο πρώην κίπερ του Αστέρα Τρίπολης κρατησε χαμηλούς τόνους) αλλά από την σύντροφό του Στεφανία Ντεβάλ μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram, ενώ την Παρασκευή ήταν η σειρά του πατέρα των Τζίτζι και Αντόνιο, Αλφόνσο Ντοναρούμα, να... βγάλει από μέσα του τα παράπονά του!

Η εκδίκηση του Ντοναρούμα έβαλε στο κάδρο και τον... πατέρα του!

"Είναι πολύ μεγάλη η ικανοποίηση επειδή υπήρχε πάρα πολλή πίκρα για το πώς μας συμπεριφέρθηκαν σε ανθρώπινο επίπεδο. Κάποιες συγκεκριμένες κρίσεις μας έκαναν να αισθανθούμε άσχημα, ειδικά όταν αυτές προέρχονται όχι από οπαδούς αλλά από σπουδαία άτομα στο χώρο του ποδοσφαίρου", τόνισε αρχικά στην εφημερίδα "La Republlica", για να προσθέσει:

"Εγώ ήμουν πάντα ήρεμος, δεν είχα ποτέ αμφιβολίες για την ποιότητα του Αντόνιο. Είχε μία δύσκολη καριέρα, ήξερα όμως πάντα ότι ήταν άξιος. Μετά τον αγώνα μιλήσαμε, ήταν κάτι παραπάνω από ευτυχισμένος".

Σημειώνεται πως πέρα από τα όσα είχε ακούσει μέσω των social media, το αποκορύφωμα της επίθεσης...μίσους προς τον Αντόνιο Ντοναρούμα ήταν το ματς Κυπέλλου με την Ελλάς Βερόνα, όπου οργανωμένοι οπαδοί της Μίλαν είχαν υψώσει πανό κατά του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, χαρακτηρίζοντας "παράσιτο" τον αδερφό του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK