Η γκάφα που θα κοστίσει πολλά χρήματα στην Μίλαν

Μετά τις μεταγραφές που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, οι άνθρωποι της Μίλαν βρέθηκαν στη... σέντρα και για τη νέα χορηγική συμφωνία που υπέγραψαν και θα αποφέρει στο σύλλογο... λιγότερα χρήματα από την προηγούμενη! Διαβάστε το απίστευτο στόρι.

From left, David Han Li, Yonghong Li, and Marco Fassone, pose with AC Milan jerseys during a press conference to illustrate takeover of AC Milan soccer club by a Chinese consortium, in Milan, Italy, Friday, April 14, 2017. A new era began at AC Milan on Thursday after the sale of Italy's most successful club to a Chinese-led consortium ended Silvio Berlusconi's 31 years in charge. (AP Photo/Antonio Calanni)
David Han Li Yonghong Li Marco Fassone milan AP IMAGES

Στις 24 Οκτωβρίου η διοίκηση της Μίλαν ανακοίνωσε πως μετά από 20 χρόνια θα λυθεί η συνεργασία με την Adidas και θα ξεκινήσει αυτή με την Puma. Μέχρις εδώ όλα καλά. Πολλές κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη αλλάζουν χορηγούς σε μία εποχή που το χρήμα ρέει... άφθονο.

Στην περίπτωση των "Ροσονέρι", ωστόσο, υπάρχει κάτι το... παράξενο. Από τα 20.000.000€ που ήταν εγγυημένα με την προηγούμενη συμφωνία, θα πέσει στα 12.000.000€. Η διαφορά έχει να κάνει με τα μπόνους. Αν η Μίλαν πάρει τίτλους και οι παίκτες της κερδίσουν ατομικές διακρίσεις, τότε το ποσό μεγαλώνει αρκετά. Σε σημείο που ξεπερνά τη συμφωνία με την Adidas.

Έλα όμως που με την επιτυχία δεν είναι... παντρεμένος κανείς! Ειδικότερα η Μίλαν που ξόδεψε ένα σκασμό χρήματα το καλοκαίρι ( 228.000.000€ ) και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, εννέα πόντους μακριά από το Τσάμπιονς Λιγκ και την Λάτσιο, που έχει και ένα ματς λιγότερο!

Με λίγα λόγια το καλοκαίρι πίστεψαν παραπάνω απ' όσο θα έπρεπε στις δυνατότητες τους και τώρα την... πάτησαν.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK