Μέσα στην κατάντια της, έκανε και κάτι καλό η Μίλαν του Γκατούζο!

Η Μίλαν έπιασε πάτο με την εντός έδρας ήττα από την Αταλάντα όμως υπάρχει ένα στατιστικό που μπορεί να κάνει τους οπαδούς της να... παίρνουν κουράγιο ενόψει της συνέχειας!

AC Milan's Leonardo Bonucci, left, stands on the pitch after Atalanta's Josip Ilicic scored his side's second goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Leonardo Bonucci, left, stands on the pitch after Atalanta's Josip Ilicic scored his side's second goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μίλαν τη φετινή σεζόν και το εντυπωσιακό είναι πως ούτε το ηλεκτροσόκ που σκέφτηκε η διοίκηση, με την αντικατάσταση του Μοντέλα από τον Γκατούζο, βοήθησε την ομάδα να πάρει τα πάνω της.

Απόδειξη το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, όπου οι "ροσονέρι" ήθελαν το τρίποντο σαν τρελοί για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά το "χαστούκι" στη Βερόνα από την Ελλάς (ήττα με 3-0) όμως αντ'αυτού είδαν την Αταλάντα να φεύγει από το "Σαν Σίρο" έχοντας επικρατήσει με το "καθαρό" 2-0.

Οι φίλοι της ομάδας άρχισαν μάλιστα να φεύγουν από το γήπεδο πολύ πριν το τελευταίο σφύριγμα και υπάρχουν πλέον σενάρια που θέλουν τον Γκατούζο να αποχωρεί -αν χάσει από την Ίντερ στο Κύπελλο την Τετάρτη- και να ξαναδίνει τη θέση στον... Μοντέλα!

AC Milan's Patrick Cutrone, left, challenges for the ball with Atalanta's Rafael Toloi during the Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Patrick Cutrone, left, challenges for the ball with Atalanta's Rafael Toloi during the Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ουσιαστικά μέσα σε όλα αυτά τα δεινά που βασανίζουν το σύλλογο και τους οπαδούς του από το ξεκίνημα της σεζόν, το ματς με την Αταλάντα ανέδειξε και κάτι θετικό και αυτό έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση, τομέα στον οποίο εστίασε ο Γκατούζο από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, τονίζοντας πως υπάρχει πρόβλημα.

Κόντρα στους "μπεργκαμάσκι" για την 18η αγωνιστική λοιπόν, οι παίκτες του "Ρίνγκιο" έτρεξαν συνολικά 112.769 χιλιόμετρα έναντι 111.059 εκείνων της Αταλάντα και αυτή ήταν η πρώτη φορά που κάλυψαν περισσότερα μέτρα από αντίπαλο στη Serie A από το ματς κόντρα στην Ουντινέζε, την 4η αγωνιστική.

Τώρα, αν το νούμερο αυτό σημαίνει κάτι ενόψει της δύσκολης συνέχειας εντός και εκτός συνόρων ο χρόνος θα το δείξει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK