Ο Γκατούζο αποκάλυψε τον... "νέο Γκατούζο"!

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε στην επίσημη παρουσίασή του για τον τελικό του... Μουντιάλ που πλησιάζει σε μερικές ημέρες ενώ αναφέρθηκε στον άσο των "ροσονέρι" που του μοιάζει!

Ο Γκατούζο αποκάλυψε τον... "νέο Γκατούζο"!

"Είναι μία σημαντική ημέρα και μεγάλη ευθύνη για μένα. Θέλει δουλειά αλλά θα είναι ευχαρίστηση για μένα να προπονώ αυτή την ομάδα, που έχει παίκτες από 16 διαφορετικές εθνικότητες.

Τώρα δεν περνάμε μία καλή περίοδο αλλά μπορούν και πρέπει οι παίκτες να κάνουν περισσότερα. Στις προηγούμενες εμπειρίες μου είχα διάφορα πράγματα που με απασχολούσαν.

Εδώ έχω τα πάντα από πλευράς ομάδας και διοίκησης", τόνισε ο "Ρίνγκιο" που πήρε το χρίσμα μετά την απόλυση Μοντέλα και αναμένεται να οδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, για να μιλήσει κατόπιν για τους στόχους των Μιλανέζων από εδώ και πέρα:

Ο Γκατούζο αποκάλυψε τον... "νέο Γκατούζο"!

"Δεν σκέφτομαι το Champions League και δεν κοιτάζω την κατάταξη αλλά ζω για την ημέρα, για το κάθε παιχνίδι. Την Κυριακή παίζουμε με την Μπενεβέντο και πρέπει να προετοιμάσουμε καλά αυτό το ματς σαν να ήταν ο τελικός του Μουντιάλ".

Ερωτηθείς πάντως για το αν υπάρχει κάποιος παίκτης της Μίλαν που του θυμίζει τον ίδιο στα νιάτα του δεν ήταν καθόλου διπλωμάτης και έδωσε... είδηση: "Ο Κεσιέ είναι εκείνος που μου μοιάζει περισσότερο, αν και είναι πιο γρήγορος και εκρηκτικός.

Επιπλέον σε σχέση με εμένα έχει πετύχει περισσότερα γκολ. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να έχουμε ακόμα περισσότερους παίκτες με τη δική του νοοτροπία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK