Ο Γκατούζο έδειξε... μεγαλείο με φοβερό ποστάρισμα!

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα ήρθε σε συμφωνία με την Σεβίλλη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της και ένας από τους πρώτους που έσπευσαν να τον συγχαρούν ήταν ο... Τζενάρο Γκατούζο!

AC Milan coach Gennaro Gattuso reacts after forward Patrick Cutrone scored for his team during an Italian Cup quarter-final soccer match between Milan and Inter Milan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec. 27, 2017. Milan beat Inter 1-0 and qualified. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Gennaro Gattuso reacts after forward Patrick Cutrone scored for his team during an Italian Cup quarter-final soccer match between Milan and Inter Milan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec. 27, 2017. Milan beat Inter 1-0 and qualified. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Τις τελευταίες ημέρες του 2017 δύσκολα θα μπορέσει να τις ξεχάσει κάποιος φίλαθλος που υποστηρίζει ή έστω τρέφει μία μικρή συμπάθεια την Μίλαν.

Και αυτό γιατί ο Τζενάρο Γκατούζο βρέθηκε μία ανάσα από το να αποτελέσει παρελθόν μετά από έναν μόλις μήνα στον πάγκο και τα σενάρια ήθελαν τον προκάτοχό του Βιτσέντσο Μοντέλα φαβορί να τον διαδεχτεί (!) ενώ λίγα 24ωρα αργότερα τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά!

Ο Γκατούζο είδε την Μίλαν να θριαμβεύει με 1-0 στην παράταση επί της συμπολίτισσας Ίντερ σε νοκ-άουτ ματς και να παίρνει σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Coppa Italia δίνοντας... οξυγόνο και στον ίδιο ενώ ο Μοντέλα βρήκε αμέσως δουλειά, με την Σεβίλλη να ανακοινώνει πως ήρθε σε κατ'αρχήν συμφωνία μαζί του για να την αναλάβει!

Ο Μοντέλα, ο οποίος πήρε και 1 εκ.ευρώ από τους "ροσονέρι" για να λύσει το συμβόλαιό του, θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους Σεβιγιάνους το ερχόμενο Σάββατο (ντεμπούτο στις 3 Ιανουαρίου για το Κύπελλο Ισπανίας με την Κάντιθ) με τη μεγάλη έκπληξη να έρχεται πάντως από τον... Γκατούζο.

Λίγη μόλις ώρα μετά την ανακοίνωση της Σεβίλλης για τη συμφωνία με τον Ιταλό, ο "Ρίνγκιο" έδειξε πως δεν ξεχνάει τον άνθρωπο από το οποίο πήρε τη σκυτάλη στον πάγκο και ανέβασε στο Instastory φωτογραφία τους που είναι αγκαλιασμένοι, συνοδευόμενη απο τη φράση: "Καλή επιτυχία για αυτή τη νέα σου πρόκληση".

Ο Γκατούζο έδειξε... μεγαλείο με φοβερό ποστάρισμα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK