Πονέσαμε με τον τραυματισμό του Κάλινιτς

Ο Νικολά Κάλινιτς δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι της Μίλαν για το 2017, αφού όπως μπορείτε να δείτε από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η πρόκριση επί της Ίντερ στο κύπελλο Ιταλίας του άφησε... σημάδια!

AC Milan's Nikola Kalinic, center is helped out of the field after he injured himself during an Italian Cup quarter-final soccer match between Milan and Inter Milan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec. 27, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Nikola Kalinic, center is helped out of the field after he injured himself during an Italian Cup quarter-final soccer match between Milan and Inter Milan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec. 27, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Μπορεί στο πρωτάθλημα να ζορίζεται, στο κύπελλο όμως η Μίλαν πήρε σπουδαία πρόκριση επί της Ίντερ και έφτασε μέχρι τους "4" της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει την Λάτσιο σε διπλούς αγώνες.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σκληρό με αποτέλεσμα ο Νικολά Κάλινιτς να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο στο 75ο λεπτό υποβασταζόμενος. Η ζημιά που υπέστη στον αστράγαλο του είναι τέτοια μάλιστα που δεν θα παίξει κόντρα στην Φιορεντίνα το Σάββατο (13:30).

Θέλοντας να δείξει το μέγεθος της ζημιάς και να... δικαιολογηθεί, ο Κροάτης ανέβασε φωτογραφία στο Instagram όπου φαίνονται τα... σημάδια.

Πονέσαμε με τον τραυματισμό του Κάλινιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK