Το viral video του Γκατούζο που... κράζει τον Μοντέλα!

Ο Τζενάρο Γκατούζο διαδέχτηκε τον Βιτσέντσο Μοντέλα στον πάγκο της Μίλαν και τα ιταλικά ΜΜΕ βρήκαν την ευκαιρία να θυμηθούν το τηλεοπτικό ξέσπασμα του "Ρίνγκιο" κατά του "Αεροπλανίνο" το μακρινό... 2003 (VIDEO)!

Το viral video του Γκατούζο που... κράζει τον Μοντέλα!

Απίστευτο και όμως... ιταλικό! Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν θέλησε να αφήσει την παραμικρή μομφή για τον προκάτοχό του στην Μίλαν κατά την επίσημη παρουσίασή του ως πρώτος προπονητής την Τρίτη (28/11) όμως οι συνάδελφοι στη γειτονική χώρα δεν έχασαν την ευκαιρία και γύρισαν... 14 χρόνια πίσω για να βρουν τον "Ρίνγκιο" να την... λέει στον Βιτσέντσο Μοντέλα.

Αυτό έγινε το 2002 κατά τη διάρκεια παρουσίας του Γκατούζο, μαζί με τον Κρίστιαν Βιέρι, στο τηλεοπτικό τηλεπαιχνίδι "Chi vuol essere milionario" (Ποιός θέλει να γίνει εκατομμυριούχος), με τους δυο παίκτες να είναι guest stars και τον Μοντέλα να είναι μεταξύ των θεατών στο πλατό.

"Ο Μοντέλα λέει ότι πρέπει να σταματήσετε αυτή τη στιγμή", τους είπε κάποια στιγμή ο παρουσιαστής Τζέρι Σκότι, με τον Γκατούζο να απαντάει άμεσα: "Ο Μοντέλα; Αυτός φέρνει κακοτυχία..." Περιττό να αναφέρουμε πως το εν λόγω video έχει γίνει viral εδώ και λίγες ώρες, με τον νυν τεχνικό της Μίλαν (τότε ήταν παίκτης της ομάδας) να τα... χώνει προφητικά στον πρώην (τότε άσος της Ρόμα)!

News 24/7

24MEDIA NETWORK