Μετά από χρόνια ξηρασίας και απανωτών επιτυχιών πάνω στο χορτάρι, η νέα διοίκηση της Μίλαν πραγματοποίησε άκρως ποιοτικές μεταγραφές (Μπονούτσι, Αντρέ Σίλβα, Τσαλχάνογλου, Μπίγλια κάποιες από αυτές) και βλέπει με χαρά πως η κίνησή της αυτή βρήκε τεράστια ανταπόκριση.

Ένα πρώτο δείγμα γράφης φάνηκε από τους σχεδόν 60.000 τιφόζι που βρέθηκαν στις εξέδρες του "San Siro" για το ματς με την Κραϊόβα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ωστόσο η ακόμα πιο εντυπωσιακή παράμετρος είναι αυτή που αφορά τα εισιτήρια διαρκείας.

Inline Image

Όπως αναφέρει η "Gazzetta dello Sport" οι διοικούντες τον σύλλογο είχαν βάλει ως ταβάνι τα 30.000 διαρκείας και φαίνεται πως το στοίχημα αυτό κερδήθηκε πανηγυρικά καθώς πριν μπει ο Δεκαπενταύγουστος έχουν ήδη φύγει 29.000 διαρκειας (οι 14.000 ανανέωσαν την περυσινή συνδρομή)!.

Η τελευταία φορά που ξεπεράστηκε το φράγμα των 30.000 διαρκείας ήταν τη σεζόν 2011-12, όπου η Μίλαν προερχόταν από την κατάκτηση της Serie A την περασμένη σεζόν, και σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας το μεγάλο όνειρο πλέον είναι να ξεπεραστεί το τρομερό νούμερο των 42.822 διαρκείας από τη σεζόν 2008-09...

ADVERTISING

Μίλαν - διαρκείας

 

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Μπονούτσι δεν περίμενε τέτοιο μήνυμα από τον Αλέγκρι!
Σκεντίγια: ο σύλλογος που ζει με το μύθο της Μίλαν!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Μίλαν επέστρεψε και έσπασε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ!