Αποχαιρέτησε την Νάπολι ο Μπενίτεθ

Ο Ράφα Μπενίτεθ στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αποχαιρέτησε και επίσημα τους Ναπολιτάνους, αποτελώντας έτσι παρελθόν από τον πάγκο τους.

Αποχαιρέτησε την Νάπολι ο Μπενίτεθ

Ο Ισπανός προπονητής ευχαρίστησε τον ισχυρό άνδρα της Νάπολι για την συνεργασία τους στα δύο χρόνια παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Παράλληλα τόνισε πως θέλει να κλείσει την χρονιά με νίκη κόντρα στην Λάτσιο, που θα φέρει την Νάπολι στην 3η θέση και τα προκριματικά του Champions League.

"Μετά την εμπειρία μου στην Νάπολι, ευχαριστώ τον πρόεδρο, την διοίκηση και όλους τους οπαδούς μετά την λήξη της διετής συνεργασία μας. Θέλω όμως να κλείσω την πορεία μου εδώ με νίκη", δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ.

Στην συνέχεια ανέφερε πως η Νάπολι τον προσέγγισε για να παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο οικογενειακοί λόγοι τον έκαναν να πάρει την απόφαση να φύγει από την Ιταλία: "Είναι πάντα άσχημο να φεύγεις από ένα μέρος που σου έχουν φερθεί πολύ καλά, όπως εμένα στην Νάπολι. Η οικογένεια μου ήταν το κλειδί για την απόφαση μου. Η Νάπολι και ο πρόεδρος προσπάθησαν να με πείσουν να ανανεώσω, αλλά ο κύκλος μου κλείνει την Κυριακή".

Το επίσημο αντίο του 55χρόνου προπονητή από την Νάπολι, επιβεβαιώνει ακόμη περισσότερο τα ρεπορτάζ που αναφέρουν πως ο Μπενίτεθ βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει ο διάδοχος του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε περίπτωση που επιτευχθεί η συμφωνία των "μερένγκες" με τον Ισπανό τεχνικό, δεν αποκλείεται πρώτος βοηθός του να είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο παλαίμαχος σταρ των Μαδριλένων φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του Φλορεντίνο Πέρεθ για το συγκεκριμένο πόστο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK