Οι Ναπολιτάνοι ονειρεύονται κούπα και γεμίζουν και... σιδηροδρομικούς σταθμούς!

Μία εβδομάδα μετά το λαϊκό προσκύνημα που έγινε στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη επί της Γιουβέντους, οι φανς της Νάπολι "ξαναχτύπησαν", αυτή τη φορά ενόψει Φιορεντίνα (VIDEO)!

Οι Ναπολιτάνοι ονειρεύονται κούπα και γεμίζουν και... σιδηροδρομικούς σταθμούς!

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στους Ναπολιτάνους! Πριν από λίγες ημέρες οι φανς της Νάπολι είχαν δώσει ρεσιτάλ όταν συγκεντρώθηκαν γύρω στους 20.000 στο αεροδρόμιο της πόλης της Νάπολης για να υποδεχτούν τους θριαμβευτές του Τορίνου (1-0 η αγαπημένη τους ομάδα την Γιουβέντους με γκολ του Κουλιμπαλί στο 90'), όμως θέλησαν να δώσουν και συνέχεια.

Αυτή έλαβε χώρα στον σιδηροδρομικό σταθμό "Gianturco" από τον οποίο αναχώρησαν ο Μαουρίτσιο Σάρι και οι παίκτες του το Σάββατο για το κρίσιμο εκτός έδρας ματς με την Φιορεντίνα για την 35η αγωνιστική, με τους "παρτενοπέι" οπαδούς να δίνουν βροντερό παρών.

Γύρω στους 5.000 βρέθηκαν εκεί για να εμψυχώσουν τα μέλη της αποστολής ώστε να φύγουν με το "διπλό" από την έδρα της Φιορεντίνα, με το κυρίαρχο σύνθημα που ακουγόταν να είναι το "Torna campione" ( "Γύρνα πρωταθλήτρια").

Φυσικά για να γίνει αυτό θα πρέπει πέρα από τα θετικά αποτελέσματα της Νάπολι να υπάρξει και μία "γκέλα" της Γιουβέντους, η οποία αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A έχοντας +1 απέναντι στην ομάδα του ιταλικού Νότου..

News 24/7

24MEDIA NETWORK