To μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς της Γιουβέντους είχε και εξήγηση!

Η σπουδαία νίκη της Νάπολι επί της Γιουβέντους αμαυρώθηκε από την άσεμνη χειρονομία του Μαουρίτσιο Σάρι προς τους Τορινέζους πριν την έναρξη του ματς. Πώς δικαιολογήθηκε ο τεχνικός των "παρτενοπέι" (VIDEO).

To μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς της Γιουβέντους είχε και εξήγηση!

Γιουβέντους και Νάπολι θεωρούνται (και είναι) παραδοσιακοί "εχθροί" στο χώρο του ιταλικού ποδοσφαίρο και αυτό το διαπίστωσαν όλοι και την Κυριακή, όταν κατά την άφιξη του πούλμαν της Νάπολι στο "Allianz Stadium" για το ντέρμπι κορυφής με την Γιουβέντους ( 1-0 η νίκη για την Νάπολι με το χρυσό γκολ του Κουλιμπαλί στο 90'), τιφόζι της "βέκια σινιόρα" περίμεναν έξω από το γήπεδο για να αποδοκιμάσουν με συνθήματα τους Ναπολιτάνους.

Αυτός πάντως που έκλεψε την παράσταση κατά την άφιξη της αποστολής των "παρτενοπέι" ήταν ο Μαουρίτσιο Σάρτι, με τον τεχνικό της ομάδας του ιταλικού νότου να επιθυμεί να "απαντήσει" στους οπαδούς με άκομψο τρόπο, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού του και ενώ καθόταν μπροστά στο πούλμαν, δίπλα στον οδηγό.

Οπαδοί των Τορινέζων διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη στάση του και ανέβασαν μάλιστα το... ενοχοποιητικό video στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να κάνει το γύρο του κόσμου, με τον Σάρι πάντως να σπεύδει να προβεί σε... διευκρινίσεις όταν του έγινε σχετική ερώτηση στο φινάλε του ματς.

"Δεν έχω τίποτα με τους οπαδούς της Γιουβέντους, το 99% αυτών μας υποδέχτηκε πολύ καλά, με κάποιους μάλιστα κάναμε και αστεία στο ξενοδοχείο πριν ξεκινήσει το πούλμαν. Ήταν ένα γκρουπ οπαδών που έφτυναν το πούλμαν μας και μας έβριζε στη ναπολιτάνικη διάλεκτο. Η χειρονομία ήταν για αυτούς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK