Το συγκινητικό μήνυμα του Μόρα προς τους Ιταλούς

Ο Βαγγέλης Μόρας επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στον Παναιτωλικό και θέλησε να αποχαιρετήσει τους Ιταλούς μέσα μία από μία ιδιαίτερη ανάρτηση του στα social media.

Το συγκινητικό μήνυμα του Μόρα προς τους Ιταλούς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ιταλία μπορεί να θεωρηθεί και ως... δεύτερη πατρίδα για τον Βαγγέλη Μόρα αν αναλογιστεί κανείς πως εκεί έχτισε το όνομά του από το 2007 και μετά (έπαιξε σε Μπολόνια, Τσεζένα, Ελλάς Βερόνα και Μπάρι) και δεν ήταν δυνατόν τώρα που επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού να την σβήσει μονοκοντυλιάς.

Τουναντίον... Ο 36χρονος σέντερ μπακ ανέβασε μήνυμα το απόγευμα της Παρασκευής (1/9) μέσω των λογαριασμών του στα social media (Facebook, Instagram), μέσα από το οποίο θέλησε με ξεχωριστό τρόπο να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της γειτονικής χώρας για την αγάπη με την οποία τον περιέβαλαν.

Το σχετικό μήνυμα το συνόδευσε μάλιστα και από μία φωτογραφία με τα χρώματα της Ιταλίας και τη φράση "Ευχαριστώ Ιταλία" (Grazie Italia).

TO MHNYMA ΜΟΡΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA:

"Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, Ιταλία!! 10 πολύ όμορφα χρόνια με πάρα πολλές χαρές αλλά και με δύσκολες στιγμές που με έκαναν να μεγαλώσω ως άνθρωπο και ως χαρακτήρα.

Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου Ιταλία επειδή υποδέχτηκες την οικογένειά μου και δεν αισθανθήκαμε ξένοι από την πρώτη ημέρα που φτάσαμε γνωρίζοντας μόνο τρεις λέξεις (γεια, καλημέρα και καληνύχτα) και μία... βρισιά που ελπίζω να με συγχωρήσετε!!

Σε αυτά τα 10 χρόνια προσπάθησα να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου και προσπάθησα να σέβομαι πάντα όλους τους συναδέλφους μου και όλα τα άτομα με τα οποία δούλεψα μαζί.

Τώρα όμως είναι ώρα να επιστρέψω σπίτι όοπυ ξεκινάει μία νέα περιπέτεια και είμαι έτοιμος να την αντιμετωπίσω όπως το έχω κάνει τα τελευταία 10 χρόνια εδώ στην Ιταλία, πάντα με το χαμόγελο και τον μέγιστο επαγγελματισμό!!

Ιταλία σε αγαπώ πολύ και είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα!!! Κλείνω με την λέξη που γνώριζα, Ciao Italia".

News 24/7

24MEDIA NETWORK