Ο Μπερτομέου στο ΟΑΚΑ... σε χαρτονόμισμα

Τι θα συνέβαινε αν ο Μπερτομέου εμφανιζόταν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ; Προφανώς χαμός. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού όμως τον έφεραν στο σπίτι τους, με έναν διαφορετικό τρόπο (PHOTO).

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Δεν σταματάει η διαμάχη που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Τζόρντι Μπερτομέου. Μετά τη παρουσία του ισχυρού άνδρα του "τριφυλλιού", Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ, την εμφάνισή του έκανε και ο Ισπανός πρόεδρος της Ευρωλίγκας, αλλά με μία χιουμοριστική μορφή.

Οι φίλοι των "πράσινων" θέλησαν να φέρουν τον Μπερτομέου στο γήπεδο, με το πρόσωπό του να απεικονίζεται στη μέση ενός... δολαρίου, πικάροντάς τον άλλη μια φορά για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τόσο το σύλλογο, όσο και το διοικητικό ηγέτη τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK