Αποκάλυψε νέα μεταγραφή με τη βοήθεια ενός καρτούν!

Η Ρόμα έχει ήδη προχωρήσει σε τρεις μεταγραφές και αν κρίνουμε από μία "καμουφλαρισμένη" ανακοίνωσή της, τότε είναι θέμα χρόνου ο Κώστας Μανωλάς να αποκτήσει νέο συμπαίκτη (PHOTO).

Αποκάλυψε νέα μεταγραφή με τη βοήθεια ενός καρτούν!

Πρώτα τα "like" σε φωτογραφίες της Ρόμα και έπειτα οι δηλώσεις του πατέρα Πάτρικ πως "οι τζαλορόσι είναι μία καλή επιλογή, κατά 90% θα αφήσει τον Άγιαξ"...

Οι ενδείξεις για ενδεχόμενη μετακίνηση του Τζάστιν Κλάιφερτ από τον "Αίαντα" στους "λύκους" υπήρχαν ήδη, όμως τώρα έρχεται και ένα τρίτο σημάδι και μάλιστα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Ρόμα στο Twitter, στην αγγλική του εκδοση.

Πρόκειται για μία φωτογραφία που δείχνει τον τεχνικό διευθυντή της, Μόντσι, σε πρώτο πλάνο και από πίσω του τέσσερα πρόσωπα: οι τρεις είναι οι Τσόριτς, Μαρκάνο και Κριστάντε που υπέγραψαν στην ομάδα της "αιώνιας πόλης" ενώ ο τέταρτος είναι ένας... γάτος που έχει σηκωμένο το δάχτυλό του και φοράει τζαλορόσα φανέλα.

Για τα ιταλικά ΜΜΕ, όλα δείχνουν πως η Ρόμα προανήγγειλε με αυτό τον τρόπο την έλευση του γιου του Πάτρικ Κλάιφερτ (έχει μάνατζερ τον Μίνο Ραϊόλα και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα θα χρειαζόντουσαν γύρω στα 20 εκ.ευρώ για το deal με τον Άγιαξ), καθώς συνηθίζει να πανηγυρίζει με αυτό τον τρόπο τα γκολ του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK