Η Ρόμα ζήτησε τη χρήση του VAR με τον πιο μυθικό τρόπο!

Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα social media της Ρόμα, έχουν αποδείξει αμέτρητες φορές ότι ξέρουν... την τέχνη καλύτερα απ' τον καθένα. Αυτή τη φορά σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν τον Περότι και τον μικρό του γιο, ζητώντας τη χρήση του VAR. Το αποτέλεσμα ήταν φοβερό! (VIDEO)

Η Ρόμα ζήτησε τη χρήση του VAR με τον πιο μυθικό τρόπο!

Μετά τον αποκλεισμό της Ρόμα από την Λίβερπουλ, ο πρόεδρος τον "τζαλορόσι", Τζέιμς Παλότα υποστήριξε ότι αν είχαν δοθεί στην ομάδα του τα πέναλτι που της αναλογούσαν, η ιστορία θα είχε γραφτεί διαφορετικά.

Όπως και να' χει, οι Ρωμαίοι φαίνεται να το κρατάνε ακόμα... μανιάτικο στον διαιτητή Νταμίρ Σκόμινα γι' αυτό και δεν δίστασαν να εκφράσουν δημόσια τη γνώμη τους, πως η χρήση του VAR στο Champions League αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Όχι, δεν το ζήτησαν ούτε με φωνές, ούτε με έντονες διαμαρτυρίες όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά με τον πιο χιουμοριστικό, ευφάνταστο και ταυτόχρονα έξυπνο τρόπο.

Οι... δαιμόνιοι διαχειριστές των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του συλλόγου, σκέφτηκαν να μοντάρουν ένα VIDEO με πρωταγωνιστές τον Ντιέγκο Περότι και τον μικρό του γιο. Ποιο είναι το κόνσεπτ; Ο Αργεντινός ίσα που απλώνει το πόδι την ώρα που μπόμπιρας κλωτσάει την μπάλα, με αποτέλεσμα να πέσει στο τερέν.

Ο διαιτητής δεν... δίνει τίποτα και ο κόσμος αντιδρά.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ

News 24/7

24MEDIA NETWORK