Ο Χιμένεθ θαυμάζει: "Ο Μανωλάς μου θυμίζει τον Σέρχιο Ράμος"

Ο Μανόλο Χιμένεθ παραχώρησε συνέντευξη στην "Marca", και έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Μανωλά, ο οποίος, όπως τονίζει ο Ισπανός τεχνικός, του θυμίζει τον Σέρχιο Ράμος. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Ο Χιμένεθ θαυμάζει: "Ο Μανωλάς μου θυμίζει τον Σέρχιο Ράμος"

Η εικόνα του Κώστα Μανωλά να δακρύζει από συγκίνηση στον πάγκο της Ρόμα, την ώρα που οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Champions League, έκανε τον γύρο του κόσμου.

Με αφορμή αυτό, η ισπανική "Marca" ζήτησε από τον προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, να μιλήσει για τον Έλληνα διεθνή αμυντικό, καθώς τον γνωρίζει καλά από την πρώτη του θητεία στον πάγκο της Ένωσης τη σεζόν 2010-2011.

"Ήταν ένα ακατέργαστο διαμάντι με απίστευτες ικανότητες. Είχε δύναμη και ταχύτητα όσο λίγοι, αλλά δεν μπορούσε να κοντρολάρει τον εαυτό του", είπε για αρχή ο Ανδαλουσιανός τεχνικός, ο οποίος εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Μανωλά και συνέχισε: "Μου θύμιζε τον Σέρχιο Ράμος στην ακαδημία της Σεβίλλης και κυρίως στη δύναμη του.

"Επίσης είναι γρήγορος όσο ο Βαράν. Τον βλέπω ότι έχει τη δυνατότητα να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου. Είχα προσπαθήσει να τον πάρω στη Σαραγόσα, αλλά δεν ήταν δυνατό να κλείσει η μεταγραφή του, ενώ επίσης είχα δώσει γι' αυτόν καλές συστάσεις και στη Σεβίλλη", κατέληξε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK