Πιο σκληρή δεν θα μπορούσε να είναι η Ρόμα απέναντι στους οπαδούς της...

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ρόμα, καταδικάζοντας τα επεισόδια στο Λίβερπουλ, που είχαν ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός 53χρονου Ιρλανδού φιλάθλου.

Πιο σκληρή δεν θα μπορούσε να είναι η Ρόμα απέναντι στους οπαδούς της...
AP

Οι αιματηρές συμπλοκές μεταξύ των οπαδών της Λίβερπουλ και της Ρόμα είχαν ως συνέπεια να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ένας 53άχρονος Ιρλανδός οπαδός των "κόκκινων" και να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας, ενώ αμφότεροι οι σύλλογοι, σε κατάσταση-σοκ, εξέδωσαν ανακοίνωση στήριξης προς τον άτυχο φίλαθλο.

Εκείνη των "τζαλορόσι" ήταν σαφώς πιο σκληρή και καταφέρθηκε εις βάρος όσων πήραν μέρος στα επεισόδια με βαρείς χαρακτηρισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ:

" Η Ρόμα καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ανάρμοστη συμπεριφορά μιας μικρής ομάδας οπαδών, οι οποίοι είχαν εμπλακεί στις συγκρούσεις με τους φιλάθλους της Λίβερπουλ, πριν από τον χθεσινό αγώνα, έχοντας προκαλέσει ντροπή στον σύλλογο και στη συντριπτική πλειονότητα των Ρωμαίων φιλάθλων που είχαν υποδειγματική συμπεριφορά στο Άνφιλντ.

Δεν υπάρχει χώρος για μια τέτοια άθλια συμπεριφορά στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο σύλλογος έχει προσφέρει τη συνεργασία του στην Λίβερπουλ, την UEFA και τις αρχές. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι για τον φίλαθλο που βρίσκεται στο νοσοκομείο του Λίβερπουλ και στην οικογένειά του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK