Ο πρόεδρος δεν άντεξε και... τα'χωσε χωρίς έλεος στην Γιουβέντους!

Οι κραυγές της Γιουβέντους για το αμφισβητούμενο πέναλτι που σφυρίχτηκε εις βάρος της και χάρισε πρόκριση στην Ρεάλ έφεραν την αντίδραση του προέδρου της Τορίνο. Με στόχο την... συμπολίτισσα!

Ο πρόεδρος δεν άντεξε και... τα'χωσε χωρίς έλεος στην Γιουβέντους!
AP PHOTO/MARCO VASINI

Από τη μία η τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες της Γιουβέντους και που τους έφερε μία ανάσα από τη μεγαλύτερη εκτός έδρας ανατροπή στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και από την άλλη το συζητήσιμο πέναλτι υπέρ της Ρεάλ στις καθυστερήσεις, ήταν λογικό η "βέκια σινιόρα" να βρει πολλούς υποστηρικτές στα παράπονα που κατέθεσε στο φινάλε του αγώνα στο "Μπερναμπεόυ".

Μεταξύ αυτών και αρκετοί εντός Ιταλίας παρόλο που δεν είναι υποστηρικτές της, οι οποίοι είδαν στο πρόσωπο της ομάδας του Μάσιμο Αλέγκρι αδικία σε όλη τη Serie A, φέρνοντας στο μυαλό και μία άσχημη διαιτητική απόφαση (ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της Άρσεναλ) στον πρόσφατο αγώνα της Μίλαν στο "Emirates" για τη φάση των "16" του Europa League.

Μην νομίζετε όμως ότι όλη η Ιταλία υποστηρίζει φουλ την "Γιούβε" αφού υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν πως οι "μπιανκονέρι" του Πιεμόντε "λούστηκαν" αυτών που κάνουν οι ίδιοι εντός των συνόρων. Καλή ώρα ο πρόεδρος της Τορίνο, με τον Ουρμπάνο Καΐρο να ρίχνει μπηχτές για την εύνοια της συμπολίτισσας εντός των συνόρων κληθείς να εκφράσει τη άποψή του για το πέναλτι του Μπενατιά στον Βάθκεθ.

"Στην Τορίνο εκείνο το πέναλτι δεν θα το έδιναν υπέρ της αλλά εις βάρος της. Στην Γιουβέντους αντίθετα, στην Ιταλία, θα το έδιναν υπέρ της αλλά όχι εναντίον.

Εμείς είμαστε συνηθισμένοι να μας σφυρίζουν πέναλτι εις βάρος μας στο 93ο λεπτό", είπε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK