Ούτε... 45 ημέρες άντεξε στον πάγκο ο Τούντορ!

Δεν λέει να στεριώσει σε πάγκο ομάδας ο Ιγκόρ Τούντορ μετά το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, με το τελευταίο "σκούπισμα" στον Κροάτη να έρχεται από την Ουντινέζε σε χρόνο dt!

Ούτε... 45 ημέρες άντεξε στον πάγκο ο Τούντορ!
EUROKINISSI

Έχουν περάσει 26 μήνες από τότε που έφυγε από την Τούμπα ο Ιγκόρ Τούντορ (9 Μαρτίου 2016) και το εντυπωσιακό με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ είναι πως έκτοτε δεν έχει μπορέσει να πάρει τα πάνω του.

Στην Καραμπούκσπορ άντεξε μόλις οκτώ μήνες, στην Γαλατάσαραϊ έμεινε για 10 μήνες αν και είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την "Τσιμ Μπομ" για 1,5 χρόνο ενώ το νέο "χτύπημα" για την ψυχολογία του ήρθε μέσω Καμπιονάτο.

Σε ένα πρωτάθλημα που είχε πολύ όμορφες αναμνήσεις από την θητεία του ως παίκτης της Γιουβέντους, ο Κροάτης ανέλαβε στα τέλη του περασμένου Απριλίου την Ουντινέζε (διάδοχος του Μάσιμο Όντο) με στόχο να την κρατήσει στην κατηγορία.

Το έκανε, όμως αυτό δεν στάθηκε ικανό να τον κρατήσει στον πάγκο των "ζεβρών". Ούτε 45 ημέρες δεν έμεινε στο "Φρίουλι", με την διοίκηση της ιταλικής ομάδας να ανακοινώνει πως από την 1η Ιουλίου θα έχει νέο τεχνικό στον πάγκο τον Χούλιο Βελάσκες Σαντιάγκο.

Πρόκειται για τον πρώην τεχνικό της Αλκορκόν, ο οποίος μάλιστα θα γίνει ο πρώτος τεχνικός στην ιστορία της Serie A που είναι γεννημένος στη δεκαετία του '80 (5 Οκτωβρίου 1981).

News 24/7

24MEDIA NETWORK