Ανακοίνωσε προπονητή με... ημερομηνία λήξης η εθνική Ιταλίας!

Τρεις μήνες μετά την αποχώρηση του Τζαμπιέρο Βεντούρα από τον πάγκο, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε το διάδοχό του που θα οδηγήσει τη "σκουάντρα ατζούρα" μέχρι τον... επόμενο: το καλοκαίρι!

Italy's coach Luigi Di Biagio gestures during the Euro U21 soccer championship group B match between England and Italy, at the Ander stadium in Olomouc, Czech Republic, Wednesday, June 24, 2015. (AP Photo/Matthias Schrader)
Italy's coach Luigi Di Biagio gestures during the Euro U21 soccer championship group B match between England and Italy, at the Ander stadium in Olomouc, Czech Republic, Wednesday, June 24, 2015. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Οι φίλοι της εθνικής Ιταλίας έχουν "καταδικαστεί" να δουν το Μουντιάλ της Ρωσίας από τις τηλεοράσεις τους μιας που η εθνική ομάδα της χώρας απέτυχε να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση για πρώτη φορά μετά το 1958, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να μείνει χωρίς... προπονητή.

Μετά την (αναγκαστική) παραίτηση Βεντούρα ο πάγκος είχε μείνει ορφανός για τρεις μήνες, όμως εδώ και λίγη ώρα υπάρχει άτομο για να κάτσει στην άκρη του, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να ανακοινώνει πως ο Λουίτζι Ντι Μπιάτζο θα καθοδηγήσει την Ιταλία στα φιλικά με Αργεντινή και Αγγλία, στις 23 και 27 Μαρτίου αντίστοιχα.

Ο άλλοτε διεθνής Ιταλός άσος (τον θυμόμαστε και από το χαμένο του πέναλτι στα προημιτελικά του Μουντιάλ 1998 κόντρα στην Γαλλία) θα συνεχίσει παράλληλα και στον πάγκο της Κ-21 της Ιταλίας ενώ όπως έγινε γνωστό ο διάδοχός του, που θα προσπαθήσει να την πάει στα τελικά του Euro 2020, θα ανακοινωθεί τον ερχόμενο Ιούνιο.

Αρκετά είναι τα ονόματα των υποψηφίων, με τον Κλάουντιο Ρανιέρι να φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το Νο 1 φαβορί για το συγκεκριμένο τιμητικό πόστο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK