Οι ατάκες του Κιελίνι για Γκουαρδιόλα και Κόντε γράφουν ιστορία!

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι "ανακρίθηκε" από την Daily Mail και στη συνέντευξή του χάρισε απολαυστικές ατάκες για δύο τεχνικούς: τους Πεπ Γκουαρδιόλα και Αντόνιο Κόντε.

Juventus' Giorgio Chiellini reacts during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Giorgio Chiellini reacts during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Έχει "βαρεθεί" να σηκώνει κάθε χρόνο από το 2011 και μετά το τρόπαιο του πρωταθλητή Ιταλίας και από το 2015 εκείνο του Κυπελλούχου ενώ έχει πάρει μέρος σε δύο τελικούς Champions League την τελευταία τριετία.

Ο λόγος για τον Τζόρτζιο Κιελίνι, έναν από τους πιο "πιστούς στρατιώτες" της Γιουβέντους αυτή τη δεκαετία, με τον Ιταλό διεθνή στόπερ να παραχωρεί συνέντευξη στην Daily Mail και να εκστομίζει ατάκες που θα συζητηθούν.

Αρχικά για τον Αντόνιο Κόντε για τον οποίο δεν έκρυψε το θαυμασμό του: "Μας βάζει πίεση, όχι μόνο μέσα στο παιχνίδι. Όλη τη μέρα, σε κάθε προπόνηση, είναι σαν να έχεις να κάνεις με έναν λοχία.

Όταν τελειώνεις μία προπόνηση μαζί του είσαι νεκρός: όχι κουρασμένος, νεκρός. Καταφέρνεις να τα βγάζεις πέρα γιατί πιστεύεις σε αυτό που κάνει, στο Euro 2016 μαζί του ήταν σαν να μπαίναμε σε άλλο κόσμο. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο".

Juventus' Gonzalo Higuain, left, celebrates with his teammate Giorgio Chiellini after scoring during a Champions League, Group D, soccer match between Sporting CP and Juventus at the Alvalade stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Juventus' Gonzalo Higuain, left, celebrates with his teammate Giorgio Chiellini after scoring during a Champions League, Group D, soccer match between Sporting CP and Juventus at the Alvalade stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Για να πάρει στη συνέχεια τη σκυτάλη ο... Γκουαρδιόλα: "Κατέστρεψε και καταστρέφει τους Ιταλούς αμυντικούς. Πάρα πολλοί Ιταλοί τεχνικοί προσπάθησαν να τον αντιγράψουν χωρίς να έχουν τις ίδιες γνώσεις και χάσαμε την ταυτότητά μας.

Κάποτε είχαμε τους Μαλντίνι, Μπαρέζι, Καναβάρο, Νέστα, Μπέργκομι, Τζεντίλε, Σιρέα... σήμερα μόνο τον Μπονούτσι, μόνο εκείνον έχει βγάλει το ιταλικό ποδόφαιρο από το 1984 μέχρι το 1995".

Όσον αφορά στο γεγονός πως δεν θα παίξει στο φετινό Μουντιάλ από τη στιγμή που η Ιταλία δεν πήρε το εισιτήριο για τα τελικά, είπε:

"Θα είναι σαν να τρώω μπουνιά το να βλέπω τα ματς από την τηλεόραση. Θα δω αρκετά παιχνίδια και θα κοιτάζω τα αποτελέσματα αλλά δεν μπορώ να με φανταστώ στο σπίτι να κάθομαι στο καναπέ και να βλέπω αγώνες Μουντιάλ..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK