Ο Μαντσίνι βρήκε το επιθετικό του δίδυμο για το... 2022!

Η Ιταλία θα δει από την... τηλεόραση το Μουντιάλ της Ρωσίας όμως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι όχι μόνο σκέφτεται το Κατάρ αλλά βρήκε και το επιθετικό δίδυμο που θα στελεχώσει την ομάδα του!

Italy's coach Roberto Mancini arrives on stage with his player Lorenzo Pellegrini before answering questions during a press conference held at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, on the eve of a friendly soccer match between France and Italy, Thursday, May 31, 2018. (Photo/Claude Paris)
Italy's coach Roberto Mancini arrives on stage with his player Lorenzo Pellegrini before answering questions during a press conference held at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, on the eve of a friendly soccer match between France and Italy, Thursday, May 31, 2018. (Photo/Claude Paris) PHOTO/CLAUDE PARIS

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι "ζόρικο" για τους Ιταλούς ποδοσφαιρόφιλους αφού μετά τον αποκλεισμό-σοκ του περασμένου Νοεμβρίου από την Σουηδία είναι υποχρεωμένοι να δουν το Μουντιάλ από το... σπίτι, με την "σκουάντρα ατζούρα" να μένει εκτός τελικής φάσης μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 1958!

Αυτό πάντως δεν πτοεί τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, με το διάδοχο του Τζαμπιέρο Βεντούρα στον πάγκο να "ζει και να αναπνέει" για το... επόμενο Μουντιάλ, αυτό του Κατάρ το 2022, με τον "Μάντσιο" να αποκαλύπτει μάλιστα σε συνέντευξή του στο περιοδικό "GQ" πως έχει έξτρα κίνητρο ενόψει αυτής της διοργάνωσης.

Αυτό έχει να κάνει με το παρελθόν του ως παίκτης καθώς έχει να παρουσιάσει "λευκή σελίδα" σε τελική φάση Μουντιάλ, με τους Μπέαρτζοτ και Σάκι να τον αφήνουν εκτός αποστολής το 1986 και το 1994 αντίστοιχα και τον Βιτσίνι να τον συμπεριλαμβάνει μεν στην αποστολή για το Μουντιάλ του 1990 που διοργάνωσαν οι Ιταλοί αλλά να μην δίνει καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Στην ίδια μάλιστα συνέντευξη ο Μαντσίνι δεν δίστασε να δηλώσει πως ονειρεύεται στο Κατάρ να έχει μαζί του στην εθνική Ιταλίας στη γραμμή κρούσης τους Φεντερίκο Κιέζο και Μάριο Μπαλοτέλι!

"Έχει ταλέντο και μπορεί να γίνει η έκρηξή του οποιαδήποτε στιγμή, εγώ την περιμένω", δήλωσε αρχικά για τον άσο της Φιορεντίνα και γιο του παλιού στράικερ Ενρίκο Κιέζα ενώ για τον "Super Mario" τόνισε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας:

"Έχω ανάγκη από νέους ηγέτες στην ομάδα. Ο Μάριο έχει την κατάλληλη ηλικία για να γίνει τέτοιος στην εθνική Ιταλίας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK