Ο τερματοφύλακας του Φερνάντο Σάντος και η θρησκευτική αίρεση που φέρνει... Μουντιάλ

Η θρησκευτική αίρεση του βασικού τερματοφύλακα του Σάντος στη Πορτογαλία, βοήθησε πριν 2 χρόνια τη χώρα να κατακτήσει το Euro. Μπορεί αυτή τη φορά να δράσει ευεργετικά και να κάνει κάτι αντίστοιχο (PHOTOS);

Portugal goalkeeper Rui Patricio streteches during the Euro 2016 Group F soccer match between Portugal and Austria at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, June 18, 2016. (AP Photo/Christophe Ena)
Portugal goalkeeper Rui Patricio streteches during the Euro 2016 Group F soccer match between Portugal and Austria at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, June 18, 2016. (AP Photo/Christophe Ena) AP IMAGE

Ο Ρουί Πατρίσιο, βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Πορτογαλίας, βρίσκεται στη Γερμανία, προκειμένου να ηρεμήσει ψυχικά, ενόψει Μουντιάλ. Πώς ακριβώς όμως αποφάσισε να το κάνει αυτό; Συναντώντας τον δάσκαλο και γκουρού του, Σρι Σγουάμι Βισγουανάντα.

Ο συγκεκριμένος αποτελεί τον πνευματικό ηγέτη και ιδρυτή του κινήματος Μπάκτι Μάργκα, μίας θρησκευτικής αίρεσης, το όνομα της οποίας σημαίνει: "Το μονοπάτι για την Αφοσίωση", συνδυάζοντας δύο θρησκείες, τη χριστιανική και την ινδουιστική.

Για τη παραμονή του στο μέρος, ο διεθνής πορτιέρε πληρώνει 2.850 ευρώ για κάθε βδομάδα, με το πρόγραμμα να συμπεριλαμβάνει γιόγκα και διαλογισμό και τον Πατρίσιο να έχει ασπαστεί την αίρεση εδώ και μερικά χρόνια.

Μια αίρεση όμως που πριν δύο έτη είχε βοηθήσει το πορτογαλικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να κατακτήσει το Euro. Ο 30χρονος γκολκίπερ είχε καλέσει τον Βισγουανάντα στα γήπεδα της Γαλλίας για να παρακολουθήσει την ομάδα του από κοντά και να γνωρίσει και τους υπόλοιπους παίκτες.

Ο αγώνας που είχε παρακολουθήσει ήταν το 3-3 με την Ουγγαρία, σκορ που χάρισε στους Πορτογάλους και τη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τη συνέχεια όλοι τη γνωρίζουμε από 'κει και έπειτα.

Λέτε στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο ο γκουρού να ταξιδέψει στη Ρωσία, περνώντας ξανά τη θετική του... αύρα στους ποδοσφαιριστές του Σάντος; Αν πάντως σημειωθεί αντίστοιχη κατάκτηση, πολλοί θα είναι οι αστέρες που θα "τρέξουν" να "ακολουθήσουν" το κίνημα Μπάκτι Μάργκα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΥ ΣΤΟ EURO 2016:

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΣΙΟ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK