Απίστευτο: Τελειώνουν τον Ουάρντα από την Φεϊρένσε!

Ένα απίθανο δημοσίευμα της record κάνει λόγο πως ο Αμρ Ουάρντα τελειώνει από την Φεϊρένσε, τρεις μόλις ημέρες μετά την άφιξη του στην Πορτογαλία. Ο λόγος; Σύμφωνα με το δημοσίευμα την... έπεσε σε συζύγους συμπαικτών του!

Απίστευτο: Τελειώνουν τον Ουάρντα από την Φεϊρένσε!

Ένας δημοσίευμα που έχει προκαλέσει σάλο κυκλοφορεί στην Πορτογαλία και προέρχεται από την εφημερίδα Record, η οποία αποκαλύπτει το λόγο που ο Αιγύπτιος άσος προπονείται μόνος του και όχι μαζί με τους νέους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα, Ουάρντα την... έπεσε σε ορισμένες συζύγους συμπαικτών του, με αποτέλεσμα να αποτελεί μαύρο πρόβατο στην ομάδα! Όλα αυτά τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του!

Από την Φεϊρένσε διαρρέουν πως ο παίκτης έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις και τεστ φυσικής κατάστασης, χωρίς να ενσωματωθεί ακόμα με την ομάδα, όμως η πορτογαλική ιστοσελίδα επιμένει πως υπάρχει... ερωτικό σκάνδαλο πίσω από την... απομόνωση του Ουάρντα.

Μάλιστα το θέμα καταλήγει πως ο δανεισμός του θα ακυρωθεί και ο παίκτης θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, όπου θυμίζουμε πως υπέπεσε σε πολλά πειθαρχικά παραπτώματα την περσινή σεζόν.

Απίστευτο: Τελειώνουν τον Ουάρντα από την Φεϊρένσε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK