Από την αποθέωση στον τελικό, στη γιούχα και στα κλάματα!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν οδήγησε την Ατλέτικο στην κατάκτηση του Europa League με τα δύο γκολ του στον τελικό όμως αυτό δεν τον γλίτωσε από τη μήνη των οπαδών της ίδιας του της ομάδας!

Atletico's Antoine Griezmann, center, celebrates with Angel Correa, left, and Gabi, after scoring his side opening goal during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Atletico's Antoine Griezmann, center, celebrates with Angel Correa, left, and Gabi, after scoring his side opening goal during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Συμβαίνουν και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες! Το βράδυ της Τετάρτης ο Αντουάν Γκριεζμάν πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της Ατλέτικο στον τελικό στην Λιόν και ήταν ο καταλύτης για το 3-0 επί της Μαρσέιγ και την κατάκτηση του Europa League.

Τότε οι πάνω από 10.000 οπαδοί της Ατλέτικο που βρέθηκαν στο γήπεδο τον αποθέωσαν όμως λίγα 24ωρα αργότερα το κλίμα άλλαξε άρδην για αυτόν.

Τα σενάρια που τον θέλουν να έχει ήδη συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα έχουν φουντώσει (η "Sport" έγραψε για 5ετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές για τον παίκτη 15.000.000 ευρώ) και οι αφιθιονάδος των "ροχιμπλάνκος" δεν του το συγχώρεσαν και τον έβαλαν στο στόχαστρο στον αγώνα πρωταθλήματος με την Έιμπαρ.

Στο 59ο λεπτό που αντικαταστάθηκε από τον Κόκε, ο Γάλλος άσος άκουσε μεγάλη μερίδα κόσμου να τον αποδοκιμάζει και έβαλε τα κλάματα, με τους Φερνάντο Τόρες και Γκάμπι να "παρεμβαίνουν" και να ζητούν από τον κόσμο να... ηρεμήσει.

Αυτό όμως δεν έγινε άμεσα και χρειάστηκε να αναλάβει δράση ο Ντιέγκο Γκοντίν, που σηκώθηκε από τον πάγκο (δεν αγωνίστηκε) και πήγε μέχρι την εξέδρα των φανατικών της Ατλέτικο για να τους ζητήσει να σταματήσουν, λέγοντάς τους πως "θα μείνει, θα μείνει...".

Κάπου εκεί σταμάτησαν τα γιουχαΐσματα και αρκετοί ήταν τότε εκείνοι που θέλησαν να δείξουν τη συμπαράστασή τους προς τον παίκτη μέσα από χειροκροτήματα.

Αν μη τι άλλο, σουρεάλ σκηνικό στο "Wanda Metropolitano" στο φινάλε της σεζόν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK