Δύο μεταγραφάρες για πρωτάθλημα κάνει η Ατλέτικο!

Ο Γκριεζμάν φεύγει, αλλά η Ατλέτικο δεν μένει με... σταυρωμένα τα χέρια, καθώς ετοιμάζει δύο “βόμβες” που δεν αποκλείεται να την βάλουν... σφήνα για τον τίτλο ανάμεσα σε Μπάρτσα και Ρεάλ.

Atletico Madrid head coach Diego Simeone reacts during an Europa League round of 32 second leg soccer match between Atletico Madrid and Copenhagen at the Metropolitano stadium in Madrid, Thursday, Feb. 22, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico Madrid head coach Diego Simeone reacts during an Europa League round of 32 second leg soccer match between Atletico Madrid and Copenhagen at the Metropolitano stadium in Madrid, Thursday, Feb. 22, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε πάει με το... μαχαίρι στο στόμα και μεταγραφικά, αφού το ερχόμενο καλοκαίρι ετοιμάζεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, φέρνοντας στη Μαδρίτη δύο παικταράδες από την Παρί.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Καβάνι και Ντι Μαρία!

Ο πρώτος είναι ο νούμερο ένα στόχος του Σιμεόνε και θα καλύψει τόσο το κόστος της μεταγραφής όσο και το συμβόλαιό του από τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας από την διαφαινόμενη πώληση του Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ουρουγουανός προορίζεται για αντικαταστάτης του Φερνάντο Τόρες και φέρεται θετικός να συνεχίσει στη Μαδρίτη...

Όσον αφορά τον Ντι Μαρία, δημοσιεύματα σε Αργεντινή και Ισπανία παρουσιάζουν τον πρώην παίκτη της Ρεάλ, να έχει μιλήσει ο ίδιος στον Σιμεόνε και να αυτοπροτάθηκε στην Ατλέτικο, γιατί στην Παρί δεν παίζει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK