Ο Φερνάντο Τόρες θέλει να παίζει μέχρι τα 40

Ο Φερνάντο Τόρες ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως αποκάλυψε πως έχει σκοπό να συνεχίσει το ποδόσφαιρο μέχρι τα βαθιά... γεράματα! Ασία και ΗΠΑ οι πιθανότεροι προορισμοί.

Atletico's Fernando Torres lies on the pitch during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Paul White)
fernando torres AP IMAGES

Δεύτερη φορά "αντίο" στη μεγάλη του αγάπη θα πει ο Φερνάντο Τόρες. Η πρώτη ήταν το 2007, όταν πήρε μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Λίβερπουλ, ενώ το 2015 επέστρεψε για να αποχωρήσει ξανά αυτό το καλοκαίρι!

Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος με δηλώσεις του τονίζοντας όμως πως δεν πρόκειται να κρεμάσει τα παπούτσια του, αφού αισθάνεται ακόμα πως μπορεί να προσφέρει πολλά.

"Είναι δύσκολο να λες αντίο για δεύτερη φορά. Είχα σκοπό να κρεμάσω τα παπούτσια μου εδώ (στην Ατλέτικο εννοεί), όμως θέλω να συνεχίσω για δυο, τρία ή και πέντε χρόνια ακόμα το ποδόσφαιρο", είπε ο Ισπανός φορ και συνέχισε:

"Δεν είναι εύκολη απόφαση, θέλω να το τονίσω". Τι φετινή σεζόν ο Τόρες μετρά 34 συμμετοχές με 7 γκολ και 2 ασίστ, ενώ στις 20 Μαρτίου κλείνει τα 35 του χρόνια.

Τώρα όσον αφορά το μέλλον του, Ασία και ΗΠΑ φαντάζουν ιδανικοί προορισμοί για τα τελευταία... ένσημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK