"Αιχμάλωτος" του Βαλβέρδε ο Βερμάελεν

Ο Τόμας Βερμάελεν δήλωσε πως περιμένει καρτερικά μία ευκαιρία από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έφτιαξε έτσι την σύνθεση της Μπαρτσελόνα που ο Βέλγος δεν μπορεί να αγωνιστεί ούτε με τη δεύτερη ομάδα!

Belgium's Thomas Vermaelen, left, challenges Greece's Anastasios Donis, during the World Cup Group H qualifying soccer match between Greece and Belgium at Georgios Karaiskakis Stadium in Piraeus port, near Athens, Greece, Sunday Sept. 3, 2017. (AP Photo/Yorgos Karahalis)
vermaelen donis AP

Το καλοκαίρι του 2014 η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον διεθνή αμυντικό Τόμας Βερμάελεν από την Άρσεναλ έναντι του ποσού των 19.000.000€. Σε αυτά τα τρία χρόνια, ωστόσο, ο Βέλγος όχι μόνο δεν δικαιολόγησε το συγκεκριμένο ποσό, αλλά έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς που τον έθεσαν στο περιθώριο.

Ο δανεισμός του στη Ρόμα δεν αλλάξει αρκετά τα πράγματα, αφού και στην Ιταλία πέρασε ένα μεγάλο διάστημα στα... πιτς. Παρόλα αυτά το καλοκαίρι είχε προτάσεις, τις οποίες, όπως δήλωσε, απέρριψε η Μπαρτσελόνα και τον άφησε... ξεκρέμαστο!

"Από τον σύλλογο μου είπαν πως δεν μπορώ να φύγω. Έπρεπε να παραμείνω παρότι είχα στα χέρια μου προτάσεις από πολλές ομάδες (αργότερα αποκαλύφθηκε πως Έβερτον και Άντερλεχτ είναι οι δυο από αυτές), όμως πλέον δεν μπορώ να παίξω ούτε στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Θα είναι θετικό αν για παράδειγμα επιστρέψω στην Ισπανία έχοντας χρόνο συμμετοχής με την εθνική ομάδα. Τότε θα δουν πως είμαι έτοιμος να προσφέρω όταν μου ζητηθεί".

Στη συνέχεια πέταξε το... καρφί του για τον Βαλβέρδε: "Φυσικά και μίλησα με τον προπονητή, ο οποίος μου είπε πως είναι ευχαριστημένος με τη δουλειά που κάνω. Είναι φανερό πως μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να βγάλει τη σεζόν με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Θα χρειαστούν τέσσερις με πέντε, γιατί υπάρχουν τραυματισμοί και τιμωρίες. Τα πράγματα όμως για εμένα δεν πάνε καλά τώρα, ελπίζω πως τις επόμενες εβδομάδες θα είναι διαφορετικά."

AP Photo/Yorgos Karahalis

News 24/7

24MEDIA NETWORK