Aνελέητο πικάρισμα των οπαδών σε Πικέ!

Ο εφιάλτης για τον Πικέ δεν λέει να... τελειώσει καθώς μετά την άσχημη εμφάνισή του κόντρα στην Ρεάλ στο "Camp Nou" ήρθε και τρολάρισμα από οπαδούς στην Μαδρίτη!

COPA DEL REY / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ (Eurokinissi Sports)
COPA DEL REY / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μόνο ικανοποιητική δεν την λες την παρουσία του Ζεράρ Πικέ στο πρώτο επίσημο Clasico της σεζόν το βράδυ της Κυριακής, αφού έβαλε την Ρεάλ Μαδρίτης μπροστά στο σκορ με αυτογκόλ του (προβολή μετά από γύρισμα του Μαρσέλο) ενώ ήταν και ο παίκτης που δεν μπόρεσε να σταματήσει τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάρκο Ασένσιο στις φάσεις των άλλων δύο τερμάτων των "μερένγκες".

Το εντυπωσιακό είναι πως ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός της "Μπάρσα" δεν έχει καταφέρει να βρει την ηρεμία του ούτε τώρα, αν και έχουν περάσει τρία 24ωρα, και για αυτό φρόντισαν κάποιοι... δαιμόνιοι φανς της Ρεάλ.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, κάποιοι οπαδοί της ομάδας του Ζιντάν περίμεναν την άφιξη της αποστολής της Μπαρτσελόνα στο ξενοδοχείο το μεσημέρι της Τετάρτης (ενόψει του δεύτερου τελικού του ισπανικού Super Cup τα μεσάνυχτα) και υποδέχτηκαν τον Πικέ με τη φράση "Se queda", δηλαδή "Μένει".

Φυσικά ήθελαν να... θυμίσουν στον άσο της Κυπελλούχου Ισπανίας την πρόσφατη άστοχη εκτίμησή του πως θα μείνει ο Νεϊμάρ, την οποία είχε "μοιραστεί" μάλιστα μαζί με όσους τον ακολουθούν στη σελίδα του στα social media.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK