Επιτέλους! Βρήκε τρόπο να διώξει τον Τουράν ο Βαλβέρδε

Ο Αρντά Τουράν δεν χωράει στη Μπαρτσελόνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε από το καλοκαίρι κιόλας να παλεύει να τον διώξει. Έστω όμως και μ' έναν χρόνο καθυστέρηση ο καταλανικός σύλλογος βρήκε τρόπο να τον ξεφορτωθεί.

Barcelona's Arda Turan, top, celebrates with his teammates after Luis Suarez, foreground, scored the opening goal during the the Copa del Rey semifinal second leg soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday Feb. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Arda Turan, top, celebrates with his teammates after Luis Suarez, foreground, scored the opening goal during the the Copa del Rey semifinal second leg soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday Feb. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Το καλοκαίρι ο Τουράν βρέθηκε κοντά στη Γαλατά, αλλά δεν δέχθηκε να πάει τονίζοντας ότι θα προσπαθήσει να κρατήσει τη θέση του στην Μπαρτσελόνα. Κάτι τέτοιο, φτάνοντας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δεν επετεύχθη και ο Τούρκος συνεχίζει να βρίσκεται εκτός πλάνων.

Μάλιστα, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα η Μπάρτσα βρήκε φοβερό... κόλπο για να διώξει τον ποδοσφαιριστή, ρίχνοντας του μάλιστα στο τραπέζι την ευκαιρία να παίξει σε μεγάλο σύλλογο!

Το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Τουράν λοιπόν αναμένεται να αποτελέσει έμψυχο αντάλλαγμα στη μεταγραφή του Οζίλ στην Μπαρτσελόνα κι έτσι θα του δοθεί πάτημα να μετακομίσει στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα για να αγωνιστεί στην Άρσεναλ, καθώς οι "Κανονιέρηδες" φέρονται θετικοί στο ενδεχόμενο να τον κάνουν δικό τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK