Η τρέλα για Κοουτίνιο φέρνει νέα πρόταση-μαμούθ!

Η Μπαρτσελόνα εισέπραξε αρκετές "χυλόπιτες" από την Λίβερπουλ το καλοκαίρι όμως είναι είναι έτοιμη για νέα αστρονομική πρόταση για να αρπάξει τον Φελίπε Κοουτίνιο αυτό το χειμώνα! Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Η τρέλα για Κοουτίνιο φέρνει νέα πρόταση-μαμούθ!

Ο... έρωτας της Μπαρτσελόνα για τον Κοουτίνιο, όχι μόνο δεν της έχει περάσει παρά τις διαδοχικές αρνητικές απαντήσεις που έλαβε από την Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι σε προτάσεις πάνω των 100 εκατομμυρίων που έκανε, αλλά παραμένει και μεγαλώνει καθημερινά.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινά δημοσιεύματα των καταλανικών ΜΜΕ, η διοίκηση της "Μπάρσα" είναι αποφασισμένη να τον κάνει δώρο στον Ερνέστο Βαλβέρδε προκειμένου να μπει στη μηχανή της ομάδας ένας παίκτης που θα αλλάξει τις ισορροπίες και μάλιστα φουλάρει για να τον πάρει μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!

Liverpool's Mohamed Salah, left, celebrates with Liverpool's Philippe Coutinho after scoring during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Nov. 25, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah, left, celebrates with Liverpool's Philippe Coutinho after scoring during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Nov. 25, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η "Mundo Deportivo" υποστηρίζει πως το deal για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό θα στοιχίσει 145.000.000 ευρώ στην πρωτοπόρο της φετινής Primera Division ενώ η έτερη μεγάλη αθλητική εφημερίδα της Καταλωνίας "Sport" τονίζει πως το κόστος ξεκινάει από τα 130 και ενδέχεται να φτάσει στα 150.000.000 ευρώ!

Το ίδιο μέσο αποκαλύπτει πως οι "μπλαουγκράνα" προσφέρουν και ένα μυθικό συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή που θα του αποφέρει 14.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας, ενώ παράλληλα υποστηρίζει ότι στο ίδιο διάστημα προσπαθούν να... ξεφορτωθούν τρία συμβόλαια για να καλυφθούν τα 14 εκατομμύρια για τον Κοουτίνιο.

Ο ένας μάλιστα παίκτης που είναι ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου είναι ο Αρντά Τουράν, με την "Sport" να ισχυρίζεται πως δεν έχει λογική να παραμένει στην ομάδα ένας παίκτης που έχει ετήσιο συμβόλαιο 8.500.000 ευρώ και να μην υπολογίζεται από τον προπονητή του...

MUNDO DEPORTIVO

Η τρέλα για Κοουτίνιο φέρνει νέα πρόταση-μαμούθ!

SPORT

Η τρέλα για Κοουτίνιο φέρνει νέα πρόταση-μαμούθ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK