Ο Ινιέστα έστειλε ηχηρό... πολιτικό μήνυμα

Ο Αντρές Ινιέστα είχε έναν ακόμα λόγο για να είναι ευχαριστημένος από την ισοπαλία στην Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο και αυτός ήταν... πολιτικός. Για την ακρίβεια είπε αυτό που σκέφτηκαν όλοι.

Barcelona's Andres Iniesta, centre, battles for the ball with Atletico Madrid's Juanfran, left, and Angel Correa during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Barcelona at the Metropolitano stadium in Madrid, Saturday, Oct. 14, 2017. The match ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Francisco Seco)
iniesta AP

Ήταν ένα "περίεργο" παιχνίδι. Όχι εξαιτίας κάποιας κόντρας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κυρίως λόγω του κλίματος που υπάρχει έξω από αυτόν. Βλέπετε, ήταν η πρώτη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδα της Μαδρίτης με μία από την Καταλωνία και όλοι φοβήθηκαν για ακραίες συμπεριφορές.

Όχι τόσο σε επεισόδια, αλλά με συνθήματα και πανό στις κερκίδες του "Wanda Metropolitano". Ευτυχώς ο κόσμος έδειξε το επίπεδο του και αποφεύχθηκαν σε μεγάλο βαθμό γεγονότα που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

Αυτό ήταν και το μήνυμα του αρχηγού της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα, ο οποίος ζήτησε να αφήσουν όλοι έξω την πολιτική από τον αθλητισμό.

"Ήταν απλά ένας αγώνας. Μας αρέσει το παιχνίδι, λατρεύουμε μία φανταστική ατμόσφαιρα και πραγματικά το απολαύσαμε απόψε. Πέρα από τα εξωτερικά προβλήματα που δεν έχουν σχέση με εμάς", είπε αρχικά ο Ινιέστα και συνέχισε:

"Πήραμε μέρος σε ένα σημαντικό αγώνα, με έναν καταπληκτικό αντίπαλο και αυτό είναι που έχει σημασία στο ποδόσφαιρο".

AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK