Ο Ινιέστα πήρε... άδεια και οι οπαδοί τρέμουν για "νέο Νεϊμαρ"!

Ο Αντρές Ινιέστα δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της Μπαρτσελόνα αν και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και φούντωσαν έτσι σενάρια περί αποχώρησής του από το "Camp Nou"!

FC Barcelona's Andres Iniesta holds the Joan Gamper trophy after a friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. FC Barcelona defeated Chapecoense. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Andres Iniesta holds the Joan Gamper trophy after a friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. FC Barcelona defeated Chapecoense. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Φήμες ή πραγματικότητα; Ο Αντρές Ινιέστα έπαιξε για παραπάνω από μία ώρα στον αγώνα με την Τσαπεκοένσε για το "Trofeo Gamper" και όλοι υπέθεσαν πως δεν υπάρχει περίπτωση αποχώρησής από την Μπαρτσελόνα όμως τις τελευταίες ώρες αυτή η ανησυχία επέστρεψε στις τάξεις των οπαδών.

Αιτία το γεγονός πως ο 33χρονος άσος δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της "Μπάρσα" παίρνοντας ειδική άδεια από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τρεις μάλιστα ημέρες πριν το πρώτο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό Super Cup και χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

FC Barcelona's Andres Iniesta, left, kicks the ball during the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Andres Iniesta, left, kicks the ball during the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο τελευταίος που απουσίασε από προπόνηση της Μπαρτσελόνα (έχοντας πάρει άδεια από τον Βαλβέρδε) ήταν ο Νεϊμάρ που κατέληξε στην αγκαλιά της Παρί και όλοι πλέον αναμένουν με αγωνία τι θα συμβεί στην περίτπωση του Ινιέστα που παραμένει "μετέωρος".

Και αυτό γιατί το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς λήγει το 2018 και ο ίδιος έχει εκφράσει αμφιβολίες αναφορικά με το αν θα το επεκτείνει, με τις Ίντερ, Γιουβέντους και Αλ-Σαντ να είναι μερικές από τις ομάδες που τον έχουν πλησιάσει το τελευταίο διάστημα με σκοπό να τον αρπάξουν από τους "μπλαουγκράνα"...

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK