Ο Λιονέλ Μέσι έχρισε τον διάδοχο του!

Ποιος είπε ότι δεν έχει βρεθεί ο διάδοχος του Λιονέλ Μέσι; Όχι μόνον είναι συμπαίκτης του, αλλά κάθε μέρα του κάνει εντατικά μαθήματα διδάσκοντας του τα μυστικά της μπάλας.

Ο Λιονέλ Μέσι έχρισε τον διάδοχο του!
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το φαινόμενο του... νέου Μέσι παρατηρείται ανά τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς όμως, να έχει βρεθεί ακόμη ο ποδοσφαιριστής που θα πάρει τα σκήπτρα απ' τον Αργεντινό μάγο. Ή μήπως όχι;

Απ' ότι φαίνεται, δεν χρειάζεται να ψάξουμε άλλο, αφού όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα, ο 30χρονος άσος έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του, και τον έχει από κοντά.

Ο λόγος για τον 20χρονο Ουσμάν Ντεμπελέ τον οποίο ο Μέσι "έχει βάλει κάτω από τις φτερούγες του" και του μαθαίνει τα μυστικά της στρογγυλής θεάς, δίνοντας κυρίως έμφαση στην κίνηση της μπάλας. Η ιστορία, δηλαδή, μοιάζει να επαναλαμβάνεται, καθώς το ίδιο συνέβαινε και πριν 14 χρόνια, όταν ο Ροναλντίνιο δίδασκε στον 17χρονο, τότε Λιονέλ την τέχνη του ποδοσφαίρου.

Ο διεθνής Γάλλος, που ήρθε στους "μπλαουγκράνα" από την Ντόρτμουντ το εφετινό καλοκαίρι έναντι του αστρονομικού ποσού των 115.000.000€, έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου, ωστόσο δεν κατάφερε να δείξει τις ικανότητες του λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που τον άφησε τέσσερις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Όλα αυτά τα προβλήματα, όμως, μοιάζει να ανήκουν στο παρελθόν, αφού ο Ντεμπελέ βγήκε από το... σκοτεινό τούνελ του τραυματισμού και έχει αρχίσει να δείχνει ψήγματα του πλούσιου ταλέντου του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK