Ο Μέσι προειδοποίησε τον Βαλβέρδε να μην του... φορέσουν μπακ από το κάτω ράφι

Ουκ ολίγες φορές ισπανικά δημοσιεύματα παρουσίασαν τον Λιονέλ Μέσι να έχει άποψη στα μεταγραφικά της Μπάρτσα. Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και επί εποχής Βαλβέρδε, καθώς ο Αργεντινός φέρεται να "έκοψε" μεταγραφή από την Παρί.

FC Barcelona's Lionel Messi, looks on during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Betis at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
lionel messi EUROKINISSI

Μία ακόμη φορά που ισπανικά Μέσα και συγκεκριμένα το "Diario Gol" συνδέει τον Λιονέλ Μέσι με το μεταγραφικό σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα.

Οι "μπλαουγκράνα" εδώ και αρκετό καιρό ψάχνουν έναν άξιο συμπαραστάτη για τον Τζόρντι Άλμπα στην αριστερή πλευρά, χωρίς ωστόσο να έχουν καταλήξει σε κάποιον.

Μάλιστα, ο Μέσι φέρεται πως έχει δηλώσει στους ιθύνοντες του κλαμπ ότι ο Ντινιέ δεν είναι υψηλού επιπέδου παίκτης, αναλογικά με το μέγεθος της Μπαρτσελόνα, και γι' αυτό δεν πρέπει να παίζει!

Όμως, και τον ποδοσφαιριστή που προτάθηκε στον Ερνέστο Βαλβέρδε για αντί-Άλμπα ο Αργεντινός σούπερ σταρ τον... έκοψε.

Πρόκειται για τον Λαιβίν Κουρζαουά της Παρί. Ο συγκεκριμένος, εισέπραξε το "όχι" του Μέσι γιατί ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα τον θεωρεί παρόμοιου επιπέδου με τον Ντινιέ, σημειώνοντας παράλληλα ότι η ομάδα του Παρισιού πουλάει παίκτες στην Μπάρτσα από το κάτω ράφι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK