Ο Ροναλντίνιο αποκάλυψε γιατί έφυγε από τη Μπαρτσελόνα!

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος, Ροναλντίνιο Γκαούτσο σε συνέντευξή του αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίος έφυγε από την Μπαρτσελόνα. Τι υποστήριξε ο κάτοχος της "Χρυσής Μπάλας" για την φημολογούμενη κόντρα του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

FC Barcelona player Ronaldinho, from Brazil, looks on against Levante during a Spanish league soccer match at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 24, 2008. (AP Photo/Manu Fernandez)
ronaldinho AP

Όταν ο Ροναλντίνιο έφευγε από τη Μπαρτσελόνα ο περισσότερος κόσμος... μπερδεύτηκε με την ξαφνική απόφαση του απόλυτου σταρ της Μπάρτσα να αποχωρήσει από το σύλλογο που λατρεύτηκε όσοι λίγοι.

Αρκετά χρόνια μετά, κι ενόσω οι θεωρίες συνωμοσίας έδιναν και έπαιρναν μπλέκοντας στο θέμα της φυγής του Ροναλντίνιο από την Μπαρτσελόνα τον Πεπ Γκουαρδιόλα σαν τον "ηθικό αυτουργό" της καθαίρεσης του Βραζιλιάνου, ο πρώτος με συνέντευξή του στο "TV3" ξεκαθάρισε το λόγο που τον έκανε να φύγει από την Καταλονία.

"Εγώ είχα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο όταν αποφάσισα να φύγω από τη Βαρκελώνη. Πέτυχα τους στόχους μας και χρειαζόμουν μία αλλαγή."

Σχετικά με τον Γκουαρδιόλα και τη σχέση τους: "Όλα καλά με τον Πεπ. Συνεργάζομαι και με τον αδερφό του στη Nike..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK