O Βαλβέρδε ενεργοποιεί την πρώτη μεταγραφική "βόμβα"

Η Μπαρτσελόνα έκανε ευτυχισμένο τον Ερνέστο Βαλβέρδε φέρνοντάς του Ντεμπελέ & Κουτίνιο όμως τα "δώρα" δεν σταματούν εδώ, με τους Καταλανούς να είναι έτοιμους για το νέο "μπαμ"!

Atletico's Antoine Griezmann celebrates after scoring his side opening goal during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Atletico's Antoine Griezmann celebrates after scoring his side opening goal during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Μετακόμισε από τη Χώρα των Βάσκων στην ισπανική πρωτεύουσα το 2014 σε ένα καλοκαίρι που η Ατλέτικο θύμισε μεθυσμένη πολιτεία μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος (πρώτου της μετά το 1996) και το μαράζι του αυτή την τετραετία ήταν πως εκείνος δεν είχε σηκώσει κάποιο μεγάλο τρόπαιο ως μέλος του συνόλου του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Όλα αυτά όμως μέχρι τον τελικός της 16ης Μαΐου στην Λιόν, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να παίρνει από το χεράκι την Ατλέτικο και με δύο δικά του γκολ να την οδηγεί στο άνετο 3-0 επί της Μαρσέιγ, παίζοντας έτσι καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του τρίτου Europa League για τους "ροχιμπλάνκος" τα τελευταία 9 χρόνια.

Τώρα όμως που άρχισε να "ζεσταίνεται" είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει, με την Μπαρτσελόνα να έχει πάρει απόφαση να τον κάνει δικό της αψηφώντας για το κόστος και τα καταλανικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως είναι πλέον θέμα χρόνου να ντυθεί στα μπλαουγκράνα.

Οι τίτλοι των σημερινών αθλητικών καταλανικών εφημερίδων είναι χαρακτηριστικοί, με τον 27χρονο Γάλλο να "απλώνεται" σε όλη την πρώτη σελίδα .

"Επίθεση για Γκριεζμάν. Η Μπάρσα θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συμφωνήσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης τώρα ή θα καταφύγει στη ρήτρα τον Ιούλιο.

O Βαλβέρδε ενεργοποιεί την πρώτη μεταγραφική "βόμβα"

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ατλέτικο, Χιλ Μαρίν, του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης και περιμένει σύντομα απάντηση", αναφέρει η "Mundo Deportivo" ενώ η "Sport" αναφέρει:

"Ο Γκριεζμάν είναι έτοιμος. Ο παίκτης θα ενημερώσει το διοικητικό συμβούλιο της Ατλέτικο για την απόφασή του μέσα στις επόμενες ημέρες".

O Βαλβέρδε ενεργοποιεί την πρώτη μεταγραφική "βόμβα"

Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και η μαδριλένικη "As", σύμφωνα με την οποία "ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα θέλει να ανακοινώσει εντός δύο εβδομάδων την απόκτηση του Γκριεζμάν, πριν από την έναρξη του Μουντιάλ. Όλα εξαρτώνται από τον παίκτη".

O Βαλβέρδε ενεργοποιεί την πρώτη μεταγραφική "βόμβα"

Σημειώνεται πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την Ατλέτικο ενώ όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει θα πρέπει να καλύψει ρήτρα ύψους 100.000.000 ευρώ.

Είναι έτοιμη να δώσει αυτό το ποσό η Μπαρτσελόνα για να τον κάνει δικό της και να προσφέρει τρίτο μεγάλο δώρο στον Ερνέστο Βαλβέρδε σε ισάριθμες μεταγραφικές περιόδους μετά τους Ντεμπελέ και Κουτίνιο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK