Πίεση στον Βαλβέρδε από τον καταλανικό Τύπο!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ελπίζει ακόμα στην κατάκτηση του Super Cup παρά την ήττα με 3-1 από την Ρεάλ ωστόσο ο καταλανικός Τύπος "βράζει" και ζητάει ενίσχυση!

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane, left, and FC Barcelona's head coach Ernesto Valverde shake hands prior to the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane, left, and FC Barcelona's head coach Ernesto Valverde shake hands prior to the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

"Είναι αλήθεια ότι έχουμε μια δύσκολη αποστολή στην Μαδρίτη και η Ρεάλ είναι το φαβορί για τον τίτλο. Θα πρέπει όμως να παίξει και το δεύτερο παιχνίδι.

Τα πράγματα δεν τελειώνουν ποτέ μετά από μια νίκη ή μετά από μια ήττα", δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την ήττα στον πρώτο τελικό του ισπανικού Super Cup με 3-1 από την Ρεάλ (η ρεβάνς τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Τετάρτης στην Μαδρίτη), ωστόσο πέρα από το ματς στο "Bernabeu" που ακολουθεί, καλείται να πάρει αποφάσεις και για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του.

Η απουσία του Νεϊμαρ ήταν κάτι εμφανής το βράδυ της Κυριακής (την ώρα που ο Βραζιλιάνος εντυπωσίαζε στο ντεμπούτο του με την Παρί, ο Ντεουλοφέου αδυνατούσε να μπει στα παπούτσια του στο Clasico) και τα καταλανικά ΜΜΕ έστειλαν σαφέστατο μήνυμα στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού πως η "Μπάρσα" θα πρέπει να ενισχυθεί ΑΜΕΣΑ!

"Κάντε μεταγραφές τώρα", αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η "Sport', η οποία στέκεται στη φυγή του Νεϊμαρ έχοντας κεντρική φωτογραφία τον Βαλβέρδε.

Πίεση στον Βαλβέρδε από τον καταλανικό Τύπο!

Όσο για την "Mundo Deportivo" ζητάει να γίνουν αλλαγές στους Καταλανούς, θεωρώντας πως αυτό το μήνυμα έστειλε η ήττα και κυρίως η εμφάνιση απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας του Ζινεντίν Ζιντάν...

Πίεση στον Βαλβέρδε από τον καταλανικό Τύπο!

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK