Προσωρινά... άστεγο το ισπανικό πρωτάθλημα στην Αγγλία

"Κρίση" στο χώρο των μεταδόσεων στην Αγγλία, αφού το ισπανικό πρωτάθλημα προσωρινά τουλάχιστον είναι... άστεγο στο Νησί. Η La Liga δεν ικανοποιήθηκε απ' αυτά που της προσέφερε το Sky Sports και ψάχνει κάτι καλύτερο. Θα το βρει;

Barcelona's Lionel Messi, left, gestures next to Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right,  during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 25, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki)
Barcelona's Lionel Messi, left, gestures next to Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 25, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki) AP IMAGE

Η στιγμή να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι Sky Sports - La Liga έφτασε με τις δύο πλευρές να συζητούν τις παραμέτρους της συνέχισης της συνεργασίας τους που μετρά κοντά μία εικοσαετία.

Πολλά βρετανικά μίντια μετέδωσαν ότι το ραντεβού... στράβωσε, οι Ισπανοί δεν πήραν αυτά που ήθελαν από τους Άγγλους και προσωρινά τουλάχιστον, το αγγλικό κοινό δεν θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί το ισπανικό πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

Το "Sky" φέρεται να προσέφερε κοντά στα 20.000.000 ευρώ ετησίως για τριετή συνεργασία, αλλά η La Liga αρνήθηκε και βγήκε στην τηλεοπτική αγορά της Αγγλίας για να ψάξει μεγαλύτερη προσφορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αγγλικό δίκτυο, φέρεται να μην μπορεί να δώσει περισσότερα χρήματα στους Ισπανούς, καθώς η Premier ήδη τους κοστίζει πάρα πολλά και το μπάτζετ δεν αρκεί για ανοίγματα. Επίσης, το "Sky" έχει χάσει το Champions League από το "BT".

News 24/7

24MEDIA NETWORK