Αλέγκρι ο νούμερο ένα υποψήφιος για αντί-Ζιντάν!

Σύμφωνα με ιταλικό μέσο, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει τον κατάλληλο προπονητή για να αντικαταστήσει -υπό προϋποθέσεις- τον Ζινεντίν Ζιντάν και αυτός δεν είναι άλλος από τον νυν τεχνικό της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Διαβάστε αναλυτικά.

Αλέγκρι ο νούμερο ένα υποψήφιος για αντί-Ζιντάν!

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιταλικής " Gazzetta Dello Sport", ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τον νυν τεχνικό της Γιουβέντους, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν!

Στο στρατόπεδο των Μαδριλένων υπάρχει μουρμούρα, καθώς η ομάδα έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός τροχιάς πρωταθλήματος και το μόνο που της απομένει πλέον είναι η κατάκτηση του Champions League. Σε περίπτωση που οι "μερένγκες" δεν καταφέρουν να πανηγυρίσουν ούτε αυτό τον τίτλο, τότε ο Πέρεθ θα αντικαταστήσει τον Ζιντάν στον πάγκο.

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον αντιπρόεδρο της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι και όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της "Gazzetta Dello Sport", ήταν αυτός ο οποίος τον πρότεινε στον Πέρεθ. Γκαλιάνι και Αλέγκρι άλλωστε είχαν συνεργαστεί για 3μιση χρόνια στην ομάδα του Μιλάνου και γνωρίζονται αρκετά καλά.

Μην ξεχνάμε ακόμα ότι η Γιουβέντους με τον Ιταλό στον πάγκο πέρυσι απέκλεισε την Ρεάλ από τα ημιτελικά του Champions League.

Το ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας για τον Αλέκρι όμως δεν είναι το μοναδικό. Μετά την πολύ καλή δουλειά του Ιταλού προπονητή στη Γιουβέντους, αρκετοί σύλλογοι της Premier League τον έχουν βάλει στο μάτι. Προς το παρόν έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη "Γιούβε" το οποίο του αποφέρει 2.400.000 ευρώ ανά έτος. Βέβαια, οι "μπιανκονέρι" του έχουν ήδη προτείνει νέο διετές με αποδοχές που θα φτάνουν τα 4.700.000 ευρώ, χωρίς ακόμη να έχει απαντήσει.

Να σημειώσουμε επίσης ότι το θέμα "προπονητής στη Ρεάλ" έχει ήδη αρχίσει να απασχολεί έντονα τον ισπανικό και όχι μόνο Τύπο. Το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε ήρθε πρόσφατα στο προσκήνιο, όμως ο τεχνικός της Μπιλμπάο και πρώην κόουτς του Ολυμπιακού, αρνήθηκε να σχολιάσει. Άλλος ένας πρώην προπονητής των "ερυθρολεύκων", ο Μίτσελ, αυτοπροτάθηκε για τον πάγκο της Ρεάλ! Το μόνο σίγουρο είναι πως η υπόθεση θα έχει ενδιαφέρον...

News 24/7

24MEDIA NETWORK