Αυτόν τον προπονητή "έκοψε" από την Ρεάλ ο Ράμος!

Ο λόγος του Σέρχιο Ράμος στα αποδυτήρια της Ρεάλ... περνάει και αυτό φάνηκε από το γεγονός πως ο Πέρεθ δεν επέλεξε συγκεκριμένο προπονητή για αντί-Ζιντάν κατόπιν δικής του εισήγησης!

Real Madrid's Sergio Ramos celebrates with the trophy after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Real Madrid's Sergio Ramos celebrates with the trophy after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε μία μεγάλη λίστα υποψηφίων ψάχνοντας τον αντί-Ζιντάν, η οποία περιελάμβανε ονόματα όπως αυτά των Κλοπ, Αλέγκρι, Λεβ και Ποτσετίνο, για να καταλήξει πάντως στην περίπτωση του Χουλέν Λοπετέγι μία ημέρα πριν την έναρξη του Μουντιάλ.

Σύμφωνα πάντως με αποκάλυψη στην οποία προχώρησε ισπανικό ΜΜΕ, υπήρχε και άλλο μεγάλο προπονητικό όνομα που "έπαιζε" δυνατά για να πάρει το χρίσμα, το οποίο όμως... κάηκε ελέω Σέρχιο Ράμος.

Αυτόν τον προπονητή "έκοψε" από την Ρεάλ ο Ράμος!
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "El Pais", η περίτπωση του Αντόνιο Κόντε απορρίφθηκε λίγο πριν την τελική επιλογή από τον ισχυρό άνδρα των "μερένγκες" καθώς ο Σέρχιο Ράμος έθεσε βέτο προκειμένου ο Ιταλός να μην γίνει κάτοικος "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Η αιτία είναι πως ο Ισπανός διεθνής κεντρικός αμυντικός είχε επικοινωνήσει με αρκετούς συμπατριώτες του που συνεργάστηκαν με τον Κόντε στην Τσέλσι (Φάμπρεγας, Μοράτα, Πέδρο, Αθπιλικουέτα) και τα σχόλια που άκουσε για τον Ιταλό κάθε άλλο παρά θετικά ήταν.

Τις απόψεις των άσων της Τσέλσι τις μετέφερε στον Φλορεντίνο Πέρεθ, εκφράζοντας παράλληλα την προσωπική του αντίθεση στο ενδεχόμενο πρόσληψης του άλλοτε ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ιταλίας και κάπως έτσι η λύση Κόντε μπήκε στο... ψυγείο και ο Λοπετέγκι έκοψε πρώτος το νήμα στη μάχη της διαδοχής του Ζινεντίν Ζιντάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK