Ο αντι-Ζιντάν "χτίζει" τη νέα Ρεάλ χωρίς τον Ρονάλντο

Η άφιξη του φερόμενου ως "εκλεκτού" του Φλορεντίνο Πέρεθ για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης θα δρομολογήσει την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Γιατί; Επειδή πιστεύει πως έχει κλείσει ο κύκλος του.

Ο αντι-Ζιντάν "χτίζει" τη νέα Ρεάλ χωρίς τον Ρονάλντο
AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Μετά την αποχώρησή του ο Ζινεντίν Ζιντάν άφησε ορφανό τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα ισπανικά Μέσα, όμως επιμένουν ότι η κατάσταση δεν διαιωνιστεί, αφού έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης του.

Σαφώς και δεν θα είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που αποτελούσε τον διακαή πόθο του Πέρεθ, ούτε ο "αλμυρός" Ποτσετίνο για την αποδέσμευση του οποίου η Τότεναμ ζητάει 50 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την "diarioGOL" ο εκλεκτός για τον πάγκο είναι πλέον ο Γκούτι.

Κατά πολλούς μια τέτοια επιλογή εμπεριέχει ρίσκο, καθώς ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ δεν διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία που απαιτείται, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου δείχνει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο ταλέντο του.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές έχουν προχωρήσει το θέμα κάμποσα βήματα παραπέρα και τονίζουν ότι η άφιξή του θα "κλειδώσει" την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Γιατί; Επειδή πιστεύει ότι ο κύκλος του Πορτογάλου στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" έχει κλείσει και ότι για να χτιστεί η νέα Ρεάλ θα πρέπει να... γκρεμιστεί ένα μεγάλο κομμάτι της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK