Ο Κριστιάνο συγκίνησε ολόκληρο τον πλανήτη με μόλις ένα γκολ

Μπορεί ένα τέρμα να συγκινήσει τους οπαδούς μιας ομάδας; Αναμφίβολα. Ο Κριστιάνο όμως δεν κατάφερε να "λυγίσει" μόνο τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, μέσα από το γκολ που πέτυχε στο clasico (VIDEO).

Real Madrid's Gareth Bale, rear right, congratulates Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, who scored his side's first goal as Barcelona's Gerard Pique, right, failed to stop the shot during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'El Clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Real Madrid's Gareth Bale, rear right, congratulates Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, who scored his side's first goal as Barcelona's Gerard Pique, right, failed to stop the shot during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'El Clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP IMAGE

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνηθίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πανηγυρίζει ξέφρενα όλα τα σημαντικά γκολ που πετυχαίνει σε κρίσιμα ματς, κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους. Στο πρόσφατο clasico όμως ο Πορτογάλος δεν θέλησε να δείξει τη χαρά του, όταν έφερε σε ισορροπία το ματς με τη Μπαρτσελόνα, κάνοντας στο 14ο λεπτό το 1-1.

Ο 33χρονος σούπερσταρ απλά σηκώθηκε από το έδαφος, δεν έβγαλε καμία απολύτως αντίδραση και το πρόσωπό του παρέμεινε ανέκφραστο, σαν να μην τον ένοιαζε και τόσο που σκόραρε κόντρα στην αιώνια αντίπαλο, αγωνιζόμενος στο πιο φημισμένο ντέρμπι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Όπως είναι λογικό, όλοι απόρησαν με τους δημοσιογράφους να προχωρούν στην αναμενόμενη ερώτηση "γ ιατί δεν πανηγύρισες;". Οι περισσότεροι περίμεναν ν' ακούσουν πως ο CR7 θα απαντούσε πως είχε προηγηθεί η σύγκρουση με τον Ζεράρ Πικέ, η οποία τού άφησε ένα ελαφρύ τραύμα.

Αντιθέτως, ο Ρονάλντο εξέπληξε και συγκίνησε τον πλανήτη με την απάντησή του. " Πώς θα μπορούσα να πανηγυρίσω, όταν ο άνθρωπος που μου έμαθε να παίζω ποδόσφαιρο, παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο;".

Η συγκεκριμένη αναφορά του Κριστιάνο είχε να κάνει φυσικά με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη πριν από λίγες μέρες. Ευτυχώς, ο πρώην κόουτς της Γιουνάιτεντ ξύπνησε από το κώμα στο οποίο βρισκόταν, παραμένοντας όμως σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK